Hullámlovasok (2014) amerikai romantikus vígjáték

Hullámlovasok (2014) amerikai romantikus vígjáték

A Hullámlovasok című filmet Helen Hunt írta, rendezte és a főszerepét is eljátssza. Az aggódó anya a fia után indul a tengerpartra, hogy felügyelhesse a gyermekét. Ami aztán ott történik vele, arra a legmerészebb álmaiban sem gondolt… A romantikus vígjáték szereplői, alkotói, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Hullámlovasok (16)
amerikai romantikus vígjáték, 2014, 93 perc

Mottó:

Szörf az élet tengerén

Eredeti cím: Ride
Írta és rendezte: Helen Hunt. Producerek: Helen Hunt, Lizzie Friedman, Karen Lauder, Greg Little, Moon Blauner
Főszerepben: Helen Hunt, Luke Wilson és Brenton Thwaites
Magyarországi bemutató: 2015. július 23. Magyarországon forgalmazza a Cinetel.

Hullámlovasok – filmajánló

Jackie a The New Yorker magazin szerkesztője kénytelen hátrahagyni az irodát és fia után utazni Los Angelesbe. Angelo ugyanis úgy döntött, felhagy a főiskolával, hogy napjait inkább szörfözéssel és önmegvalósítással töltse. Ám a nő egyszer csak azon veszi észre magát, ő maga az, aki hatalmas változáson esik át a tengerparton. Megismerkedik egy nála jóval fiatalabb szörfoktatóval, aki mellett újra felfedezi önmagát és nőiességét és már csak fiával való törékeny kapcsolatát kell újra megszilárdítania.

Helen Hunt, az Oscar-díjas színésznő a Hullámlovasokat megelőzően már rendezett egész estés filmet, 2007-ben az Amikor minden változik című drámát. A mostani film saját ötletből született, ő írta a forgatókönyvet és rendezte producer társaival együtt.

Luke Wilson szörfoktató nem tudott szörfözni!
Hunt egy interjúban arról mesélt, hogy a szereplőválogatás során az egyik legfontosabb szempont a szörftudás volt, hiszen senki nem játszhatja meg, hogy képes megállni a deszkán, és egyensúlyozni a hullámokon. Az ausztrál Thwaitesnek nem is kellett bemutatni, mi az a szörf, hiszen a deszkán nőtt fel. Luke Wilson azonban alaposan zavarba hozta a rendezőt “Alig várom, hogy megtanuljak szörfözni!” felkiáltásával.

Valamiért sosem kérdeztem rá – mesélte Hunt – mindig úgy láttam őt magam előtt, mint aki könnyen boldogul a szörfdeszkán. Minden elismerésem az övé, mert egy hónap alatt megtanult talpon maradni.

Hullámlovasok – idegen nyelvű trailer

Hullámlovasok – plakát

Hullámlovasok (2014) amerikai romantikus vígjáték - plakát

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tíz =


Scroll to top