Hugh Jackman időutazása

Mától játsszák a hazai mozik az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (+16 )című sci-fit, melynek időutazó főszereplője Hugh Jackman.

Hugh Jackman újra Farkas bőrében
Hugh Jackman újra Farkas bőrében

“Hosszú idő után először Logan (Farkas) végre úgy érzi, az X-Men csapatához tartozikmondja Jackman.Nem átkozza többé a haragot, amely fel-feltámad benne, hanem elfogadja azt, mint nagyszerű fegyvert, amellyel győzedelmeskedhet a gonosz felett. Harcos, aki megbékélt önmagával – teszi hozzá a színész. – Mivel ő az egyetlen mutáns, aki képes rá, hogy meggyógyítsa magát, Logan vállalkozik az időutazásra, és a nagy feladatra, hogy megmentse a mutánsokat a pusztulástól.”

Az X-Menek közül a Farkas az egyetlen, aki visszatérhet a múltba, mert csak ő képes regenerálni sebeit, így egyedül ő élheti túl a küldetést.

„Mivel pedig a Farkas nem öregszik – magyarázza a rendező Bryan Singer –, Hugh volt az egyetlen a színészek közül, aki eljátszhatta fiatalabb önmagát. Ez izgalmas kihívást jelentett mindkettőnk számára.”

X-Men: Az eljövendő múlt napjai >> Jelenetfotó 3

Nem könnyű Farkas bőrében lenni

Jackman pár hónappal Singer új filmjének forgatása előtt még a Farkasban alakította Logant, így nem kellett formába hoznia magát, csupán tartania kellett a formáját. A színész napirendje azonban még így sem volt könnyű. Reggelente 45–90 perces edzéssel kezdte a napot, ezt követte hajának és sminkjének elkészítése. Szigorú diétát kellett tartania, étrendje szinte kizárólag párolt csirkehúsból és zöldségekből állt. Kétóránként kellett étkeznie, ezért sokszor szünetet tartottak a forgatás során, hogy ehessen. Egyes jelenetek felvétele előtt speciális 15 perces gyakorlatsort kellett végrehajtania, hogy „felpumpálja” izmait. A napot újabb 45 perces edzéssel zárta.

„Magasabbra kellett tennem a mércét, mintha csupán magamat akartam volna tökéletes formába hozni: a cél ugyanis nem az volt, hogy Hugh Jackmant, hanem hogy a Farkast hozzam tökéletes formába.”

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =


Scroll to top