Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció (2018) animációs film

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció (2018) amerikai film
Horror, romantika és humoros mese

Dracula romantikázni szeretne, így nyári vakációra indul, ahol megismerkedik egy csodálatos lánnyal. Az utazás kezdetén még senki sem sejti, hogy a lány Drakula ősellenségének rokona. Mavis mindent elkövet, hogy apját távol tartsa a furcsa lánytól.

Ki gondolná, hogy Drakula szerelmes lesz Van Helsing, a vámpírvadász csábos unokájába? Ilyen szóba sem jöhet – kivéve egy mesefilmben. A Hotel Transylvania első filmje óta tudjuk, hogy a mese, a horror és a humor jól megfér egymással. A 2015-ben bemutatott második rész középpontjában Drakula és unokája Dennis kalandjai álltak, a harmadik részben a történetbe beszivárog a romantika is!

Nézd meg a szinkronizált előzeteseket a filmajánló alján!

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció mozifilm adatlap, plakát

Hotel Transylvania 3. –  Szörnyen rémes vakáció (2018) amerikai film plakátja

Hirdetés

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 97 perc

Korhatár: 6 év
Műfaj: animációs film, mese, családi
Nemzetközi filmadatbázis: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Forgatókönyv: Todd Durham, Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Eredeti hangok: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg

Rendezte: Genndy Tartakovsky
Hazai mozipremier: 2018. július 12.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.

Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.

De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogy a HT3 felnő az előző részekhez.

Jelenetfotók – képek


Fotók: InterCom

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes #1

Magyarul beszélő előzetes #2

Scroll to top