Horrorfilmje után leforgatná a Tűzgyűrű 2-t del Toro

Merész ötlettel állt elő Guillermo Del Toro, akinek idén októberben mutatják be a hazai mozik a Bíborhegy című horrorfilmjét: Godzillát is bevetné a az új Tűzgyűrűben!

Soha nem tagadta Guillermo del Toro rendező, hogy a Tűzgyűrű megálmodásakor a Godzilla nagy hatással volt rá. A hatás nem múlt el, del Toro azt tervezi, hogy Godzillát is beveti a Tűzgyűrű-franchise-ban. Ám nem ám a két év múlva látható második részben, hanem a harmadikban, a mexikói mester ugyanis mer nagyot álmodni.

Még idén ősszel megkezdődik a Tűzgyűrű 2 forgatása, ami arról szól, mihez kezdenek a hatalmas gépszörnyeket, a Jaegereket irányító harcosok, miután sikerült legyőzni a tengerből felbukkanó óriási kreatúrákat. Természetesen beilleszkedési nehézségekkel küzdenek, de szerencsére nem sokáig, mert újabb szörnyek támadnak az emberiségre, és megint szükség lesz a Jaegerekre.

Godzilla és a Jaegerek összecsapására még pár évet várnunk kell, de az is előfordulhat, hogy del Toro ötletét túl merésznek találja a stúdió, és nem lesz belőle semmi. Hamarosan a mozikba érkezik viszont a mester újabb remekműve, a Bíborhegy, amelyet Stephen King a világ egyik legjobb horrorfilmjének nevezett. A gótikus horror főszereplői Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Tom Hiddleston és Charlie Hunnam.

Frissítés! A lázadás alcímet kapta a Tűzgyűrű 2.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + tizenöt =


Scroll to top