Horrorfilmje után leforgatná a Tűzgyűrű 2-t del Toro

Merész ötlettel állt elő Guillermo Del Toro, akinek idén októberben mutatják be a hazai mozik a Bíborhegy című horrorfilmjét: Godzillát is bevetné a az új Tűzgyűrűben!

Soha nem tagadta Guillermo del Toro rendező, hogy a Tűzgyűrű megálmodásakor a Godzilla nagy hatással volt rá. A hatás nem múlt el, del Toro azt tervezi, hogy Godzillát is beveti a Tűzgyűrű-franchise-ban. Ám nem ám a két év múlva látható második részben, hanem a harmadikban, a mexikói mester ugyanis mer nagyot álmodni.

Még idén ősszel megkezdődik a Tűzgyűrű 2 forgatása, ami arról szól, mihez kezdenek a hatalmas gépszörnyeket, a Jaegereket irányító harcosok, miután sikerült legyőzni a tengerből felbukkanó óriási kreatúrákat. Természetesen beilleszkedési nehézségekkel küzdenek, de szerencsére nem sokáig, mert újabb szörnyek támadnak az emberiségre, és megint szükség lesz a Jaegerekre.

Godzilla és a Jaegerek összecsapására még pár évet várnunk kell, de az is előfordulhat, hogy del Toro ötletét túl merésznek találja a stúdió, és nem lesz belőle semmi. Hamarosan a mozikba érkezik viszont a mester újabb remekműve, a Bíborhegy, amelyet Stephen King a világ egyik legjobb horrorfilmjének nevezett. A gótikus horror főszereplői Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Tom Hiddleston és Charlie Hunnam.

Frissítés! A lázadás alcímet kapta a Tűzgyűrű 2.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 − kettő =


Scroll to top