Horror akció megfilmesítve

- filmrakat | 2013. május 29. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Főszereplője és egyik producere is a Z világháború (bemutató: 2013. június 27.) című horror-akció filmnek Brad Pitt.

Brad Pitt, a Z világháború című horror-akció film főszereplője és producere

Brad Pitt, a Z világháború című horror-akció film főszereplője és producere


Magukból kivetkőzött emberek támadnak egymásra, mintha megvesztek volna Z világháború című akció horrorban. Egy új, emberi harapással terjedő vírus okozza ezt, mely minden megharapottat magából kivetkőző zombivá változtat. A vérengző fenevaddá változott emberek száma hihetetlen mértékben emelkedik, hordáik legyőzik a Föld hadseregeit, az országok kormányainak ellenállása megszűnik. Gerry Lane (Brad Pitt) az ENSZ egykori vizsgálótisztje visszatér korábbi veszélyes hivatásához, hogy felkutassa a járvány eredetét és kidolgozza a módszert, amellyel megállítható.

Hivatalos előzetes: Z világháború

Horror szakértő

Brad Pitt – akit főszerepben, azaz Gerry Laneként láthatunk a zombi horrorban – napjaink egyik legkeresettebb és legsokoldalúbb színésze, aki producerként is egyre nagyobb sikereket arat Plan B Entertainment nevű cége élén.

Manapság világsztár felesége, Angelina Jolie révén – aki a ráktól való félelme miatt levetette melleit – is egyre gyakrabban kerül a címlapokra.

Öt éve még semmit nem tudtam a témáról, most már viszont kész szakértője vagyok – mondja Brad Pitt. – Fogalmam sem volt róla, hogy ez milyen gazdag mitológia. Max könyve remek segítség volt abban, hogy behozzam a lemaradást, és olyan filmet készítsünk, amely teljesen valószerűnek ábrázol egy ilyen világjárványt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 5 =