Holtodiglan

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Holtodiglan (Gone Girl) amerikai thriller a hátborzongató feszültségkeltés mesterének, David Finchernek a legújabb filmje. Mindenki azt mondja, hogy a házasság nehéz dolog, de velük nem így volt. Vagy mégis? Lehet hogy a férje ölte meg a feleségét? Filmajánló a filmrakatban.

Holtodiglan (+12)
2014 – színes amerikai krimi/thriller

Thriller filmek: Holtodiglan (Gone Girl) - amerikai krimi

Eredeti cím: Gone Girl
Főszereplők: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Missi Pyle. Fényképezte. Jeff Cronenweth.
Látvány: Donald Graham Burt. Nate Jones. Írta: Gillian Flynn.
Rendezte: David Fincher

Mozibemutató: 2014. október 2. Forgalmazza az InterCom.

Holtodiglan – mozifilm ajánló

Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek… ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet. Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo bízik benne. De ha nem a férfi a tettes, akkor hova lett a felesége? És hogyan magyarázhatóak az egyre-másra előkerülő, egyre furcsább titkok? Azok, amelyek talán minden boldog családi élet mélyén ott lapulnak. Azok, amelyek olyan könnyen vezetnek el egy ember halálához.

Holtodiglan jelenetfotó - Ben Affleck

A hátborzongató feszültségkeltés mestere, David Fincher a New York Times bestseller-listájának egyik legsikeresebb krimi írója művéből, egy ördögien sötét, ravasz fordulatokkal teli regényből készített filmet.

Szinkronizált filmelőzetes: Holtodiglan

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 15 =

Scroll to top