Holtan is remek zsaru Ryan Reynolds

Nick Walker (Ryan Reynolds) a szépreményű és kőkemény zsaru meghal egy akció során, majd pár pillanat múlva a túlvilági Szellemügyosztályon találja magát, ahol beszervezik szellemzsarunak.

Ryan Reynolds legközelebb halott zsarut alakít a R.I.P.D. – Szellemzsaruk (R.I.P.D. – hazai bemutató: 2013. július 18.) című akcióvígjátékban. Egy vadnyugati seriff (Jeff Bridges) szellemével az oldalán felveszi a küzdelmet a túlvilági lényekkel, akik fel akarják borítani az élők és holtak közötti törékeny egyensúlyt.

Ryan Reynolds mint kökemény szellemzsaru
Ryan Reynolds mint kökemény szellemzsaru

Ryan Reynolds már most folytatná a halott zsaruk történetét

Még senki nem írt alá szerződést, de szerintem simán jöhetne a második rész – magyarázza Reynolds. – A történetben minden megvan, ami egy jó kis folytatáshoz kell: kitűnő alapkoncepció, remek karakterek, sok akció és humor. Az is komoly érv, hogy a főhősök nem haltak meg az első rész végén, hiszen már eleve halottak!

R.I.P.D - Szellemzsaruk. Meghaltak most mégis nekik kell megvédeni a Földet.
R.I.P.D – Szellemzsaruk. Meghaltak most mégis nekik kell megvédeni a Földet.

Nagy családot szeretne Ryan Reynolds

Elmúlt 36 éves, ezért már nagyon szeretne gyereket Ryan Reynolds, csak az a bökkenő, hogy felesége, Blake Lively még csak 25, és bizony egy darabig még szeretne a karrierjére koncentrálni. A pár sokat veszekedett a babakérdésen, és a végén kompromisszumot kötöttek. A Pletykafészek szőke sztárja megígérte Ryannek, hogy negyvenéves korára meglesz a gyerek. Reynolds felesége egyetért abban, hogy több gyerekük legyen, hiszen ötgyerekes családban nőtt fel, bár náluk jobban voltak a nemi arányok: két fiú és két lánytestvére van. Ő nem is aggódik a leendő gyerekei miatt, úgy gondolja, ráér majd akkor sopánkodni, ha tényleg rosszul sült el valami. Blake ezzel egy kis haladékhoz jutott – remélhetőleg nem az jár a fejében, hogy addig még akár el is válhatnak.

Ryan Reynolds nagy családot akar, és szeretné a Szellemzsaruk (R.I.P.D.) második részét is leforgatni!
Ryan Reynolds nagy családot akar, és szeretné a Szellemzsaruk (R.I.P.D.) második részét is leforgatni!

A színész szeretne nagy családot, ám tart is attól, hogy csak fiai lesznek.

Három bátyám van, és jól emlékszem, hogy gyerekkoromban négyen akkora pusztítást végeztünk magunk körül, mint a világháború – mondja a színész. – Rettegek, hogy genetikai okok miatt csak fiaim lesznek, és megismétlődik, amit egyszer már átéltem: romok között telnek majd a napjaim.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − kilenc =


Scroll to top