Holtan is remek zsaru Ryan Reynolds

Nick Walker (Ryan Reynolds) a szépreményű és kőkemény zsaru meghal egy akció során, majd pár pillanat múlva a túlvilági Szellemügyosztályon találja magát, ahol beszervezik szellemzsarunak.

Ryan Reynolds legközelebb halott zsarut alakít a R.I.P.D. – Szellemzsaruk (R.I.P.D. – hazai bemutató: 2013. július 18.) című akcióvígjátékban. Egy vadnyugati seriff (Jeff Bridges) szellemével az oldalán felveszi a küzdelmet a túlvilági lényekkel, akik fel akarják borítani az élők és holtak közötti törékeny egyensúlyt.

Ryan Reynolds mint kökemény szellemzsaru
Ryan Reynolds mint kökemény szellemzsaru

Ryan Reynolds már most folytatná a halott zsaruk történetét

Még senki nem írt alá szerződést, de szerintem simán jöhetne a második rész – magyarázza Reynolds. – A történetben minden megvan, ami egy jó kis folytatáshoz kell: kitűnő alapkoncepció, remek karakterek, sok akció és humor. Az is komoly érv, hogy a főhősök nem haltak meg az első rész végén, hiszen már eleve halottak!

R.I.P.D - Szellemzsaruk. Meghaltak most mégis nekik kell megvédeni a Földet.
R.I.P.D – Szellemzsaruk. Meghaltak most mégis nekik kell megvédeni a Földet.

Nagy családot szeretne Ryan Reynolds

Elmúlt 36 éves, ezért már nagyon szeretne gyereket Ryan Reynolds, csak az a bökkenő, hogy felesége, Blake Lively még csak 25, és bizony egy darabig még szeretne a karrierjére koncentrálni. A pár sokat veszekedett a babakérdésen, és a végén kompromisszumot kötöttek. A Pletykafészek szőke sztárja megígérte Ryannek, hogy negyvenéves korára meglesz a gyerek. Reynolds felesége egyetért abban, hogy több gyerekük legyen, hiszen ötgyerekes családban nőtt fel, bár náluk jobban voltak a nemi arányok: két fiú és két lánytestvére van. Ő nem is aggódik a leendő gyerekei miatt, úgy gondolja, ráér majd akkor sopánkodni, ha tényleg rosszul sült el valami. Blake ezzel egy kis haladékhoz jutott – remélhetőleg nem az jár a fejében, hogy addig még akár el is válhatnak.

Ryan Reynolds nagy családot akar, és szeretné a Szellemzsaruk (R.I.P.D.) második részét is leforgatni!
Ryan Reynolds nagy családot akar, és szeretné a Szellemzsaruk (R.I.P.D.) második részét is leforgatni!

A színész szeretne nagy családot, ám tart is attól, hogy csak fiai lesznek.

Három bátyám van, és jól emlékszem, hogy gyerekkoromban négyen akkora pusztítást végeztünk magunk körül, mint a világháború – mondja a színész. – Rettegek, hogy genetikai okok miatt csak fiaim lesznek, és megismétlődik, amit egyszer már átéltem: romok között telnek majd a napjaim.

 

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 5 =


Scroll to top