Kiderült ki kapja a Hollywood Film Award 2016 elismerést

A díjszezon hivatalosan is elkezdődik. 1997 óta az a hagyomány, hogy az Oscarig vezető őszi-téli filmes-díjas izgalmak első állomása a Hollywood Film Award átadása. A díjat eddig is a legnagyobbak kapták meg: az életműdíjat kivéve (amit tavaly Robert De Niro vehetett át), mindig az adott évben bemutatott, konkrét művészi teljesítményt értékelik vele. Javasolni bárki javasolhat egy nyilvános e-mail címen (submissions@hollywoodawards.com), és az így beérkezett nevek közül a filmes ipar legnevesebb vezetőiből összeállt Tanácsadó Testület választja ki a legérdemesebbeket.

Tavaly Will Smith és Carey Mulligan örülhetett.

A tegnap közzétett bejelentés szerint a november 6-án a Beverly Hilton Hotelben tartandó gálaesten Tom Hanks nevét fogják bemondani: a kétszeres Oscar-díjas színész Clint Eastwood Sully – Csoda a Hudson folyón című rendezésében nyújtott telesítményéért kapja az elismerést.

Sully - Csoda a Hudson folyón 2

– Ha tudtam volna, milyen nehéz ősz hajat és bajuszt festeni, nem vállalom a Sully-t – viccelt, mint midig, Tom Hanks. – Nehéz a festés, és még nehezebb megszabadulni tőle. Az Inferno (hazai bemutató: október 13.) ebből a szempontból sokkal könnyebb meló volt. Akár a civil ruhámban, a civil hajammal is eljátszhattam volna. Persze, cserébe az egész filmben folyton rohanok. A Sully-ban legalább sokat ülhettem egy helyben… igaz, egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + 19 =


Scroll to top