Kiderült ki kapja a Hollywood Film Award 2016 elismerést

A díjszezon hivatalosan is elkezdődik. 1997 óta az a hagyomány, hogy az Oscarig vezető őszi-téli filmes-díjas izgalmak első állomása a Hollywood Film Award átadása. A díjat eddig is a legnagyobbak kapták meg: az életműdíjat kivéve (amit tavaly Robert De Niro vehetett át), mindig az adott évben bemutatott, konkrét művészi teljesítményt értékelik vele. Javasolni bárki javasolhat egy nyilvános e-mail címen (submissions@hollywoodawards.com), és az így beérkezett nevek közül a filmes ipar legnevesebb vezetőiből összeállt Tanácsadó Testület választja ki a legérdemesebbeket.

Tavaly Will Smith és Carey Mulligan örülhetett.

A tegnap közzétett bejelentés szerint a november 6-án a Beverly Hilton Hotelben tartandó gálaesten Tom Hanks nevét fogják bemondani: a kétszeres Oscar-díjas színész Clint Eastwood Sully – Csoda a Hudson folyón című rendezésében nyújtott telesítményéért kapja az elismerést.

Sully - Csoda a Hudson folyón 2

– Ha tudtam volna, milyen nehéz ősz hajat és bajuszt festeni, nem vállalom a Sully-t – viccelt, mint midig, Tom Hanks. – Nehéz a festés, és még nehezebb megszabadulni tőle. Az Inferno (hazai bemutató: október 13.) ebből a szempontból sokkal könnyebb meló volt. Akár a civil ruhámban, a civil hajammal is eljátszhattam volna. Persze, cserébe az egész filmben folyton rohanok. A Sully-ban legalább sokat ülhettem egy helyben… igaz, egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 4 =


Scroll to top