Hogy mondanád el: lefeküdtem egy diákommal!

Te hogy mondanád el: lefeküdtem egy diákommal?

Te hogy mondanád el: lefeküdtem egy diákommal? A helyzet önmagában is szörnyű: egy tanárnő keveredett össze a saját diákjával!

Tragédia viszont akkor lesz az egészből, ha a fiú folytatni akarja a viszonyt annak ellenére, hogy a tanárnő rájött: óriási hibát követett el! Az összeomlást pedig az idézi elő, amikor előkerülnek a kompromittáló fotók!

A diákom lett a szeretőm…

A szomszéd fiú című filmben a megsebzett, megcsalt asszony (Claire – Jennifer Lopez) lefekszik az első olyan férfival, aki szépeket mond neki, nőként kezeli és vigasztalást nyújt azok után, ahogy a férje elbánt vele. A bibi azonban az, hogy a középkorú tanárnő a fia egyik haverjával (Noah – Ryan Guzman) állt össze. A fiú kedves, aranyos és szexi. Pont olyan, amilyenre a nőnek szüksége van.

A diákjával eltöltött őrült éjszaka után azonban az asszony rájön,hogy óriási hibát követett el és minden kapcsolatot megszakítana a fiúval, aki azonban valami beteges hajlamtól vezérelve nem ereszti a nőt, minden elképzelhető módon zsarolni kezdi a szerelmével.

Az asszonynak az őrült zsarolások közepette nem csak odahaza – ahol lépten-nyomon belebotlik csábítójába – de munkahelyén, az iskolában is helyt kell állnia. Mikor kiderül, hogy az intim együttlétről az erőszakos fiú fotókat, sőt videót is készített, a tanárnő úgy érzi nem bírja tovább, valakinek el kell mondania a történteket.

Kínos, hogy ez egyáltalán megtörtént, kínosabb, hogy felvétel is készült róla, de a legkínosabb az, hogy az intim pillanatokat megörökítő médiumok nyilvánosságra kerülhetnek.

Te mit tennél? Elmondanád mielőtt kiderülne, vagy hagynád magad sodródni az árral, vállalva tetteid súlyos következményeit?

A filmbéli asszony legjobb barátnőjéhez, az iskola igazgatóhelyetteséhez fordul a problémájával:

Lefeküdtem egy diákommal…

Van-e kiút ebből a helyzetből? A szomszéd fiú című filmből hamarosan kiderül.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top