Quantcast

Nem találod ki, milyen hobbit talált magának Carey Mulligan

Carey Mulligan a karantén alatt új elfoglaltságot keresett magának, mivel rosszul viselte a járvány miatti kényszerű fogságot. Nézd meg, hogy sikerült neki!…

Nem találod ki, milyen hobbit talált magának Carey Mulligan
Carey Mulligan az ígéretes fiatal nő című film egyik jelenetében (Fotó: Courtesy of Focus Features.)

Carey Mulligan önleleplező interjút adott a Guardiannek

Carey Mulligan a karantén alatt új elfoglaltságot keresett magának, mivel rosszul viselte a járvány miatti kényszerű fogságot. Nézd meg, hogy sikerült neki!

Kötni próbált a karanténben az Ígéretes fiatal nő, hiába

A minap lett 36 éves a kétszeres Oscar-jelölt (Ígéretes fiatal nő, Egy lányról) Carey Mulligan, ez alkalomból önleleplező interjút adott a Guardiannek. Kiderült többek között, hogy nem meglepő módon ő is nagyon rosszul viselte a járvány miatt elrendelt karantént, ezért elhatározta, hogy megtanul valami újat. Ez lett volna a kötögetés, de rájött, hogy nem megy.

Hiába próbálkoztam, nem tudtam semmi újba belefogni, úgyhogy maradtak a gyerekek (egy lánya és egy fia van, a hatéves Evelyn és a négyéves Wilfred – a szerk.), elszórakoztattam őket egész nap, aztán elmentünk aludni – mesélte a színésznő. – Másnap pedig kezdődött minden elölről. Mégsem hiányzik a szinglilét, nem is emlékszem már, mikor voltam utoljára valamilyen bárban, hogy görbe estét csapjak, és ennek őszintén örülök.

Mulligan egy nagyjából egymilliárd forintot érő farmon, egy 16. században épült kúriában él az angliai Devon megyében férjével, Marcus Mumford rockzenésszel és két kislányával, távol a világ zajától. De persze Londonban is fenntartanak egy lakást. A színésznő úgy érzi, erre a megállapodott életformára vágyott már régóta, no meg arra, hogy ne babaarcú hősnőket alakítson, akik jóval fiatalabbak az ő valós koránál.

Attól tartok, a pályám elején beskatulyáztak – nyilatkozta a korábban az Irish Timesnek. – Én voltam a babaarcú leányka, amibe elég hamar belefáradtam. Azóta sikerült ettől elszakadnom, mindig vigyázok, hogy kijjebb toljam a határaimat, és a legnagyobb kihívásokat jelentő szerepeket vállaljam el.

A legutóbbi nagy kihívás, az Ígéretes fiatal nő címszerepe Oscar- és Arany Glóbusz-jelölést hozott számára. A thriller és a fekete komédia pengeéles határán egyensúlyozó film hősnője egy súlyos trauma hatására bosszúhadjáratba kezd a szexuális ragadozók ellen. A produkció 90 százalékon áll a Rottentomatoes kritikai portálon. 

Forrás: UIP Hírek

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =

Scroll to top