Hívatlanok 2. – Éjjeli préda (2018) amerikai horror film

Hívatlanok 2. - Éjjeli préda (2018) amerikai horror
Rettegés a lakókocsiparkban

Egy négytagú család hétvégi kirándulása válik rémálommá a Hívatlanok 2. – Éjjeli préda című amerikai horror filmben. Az álarcos szadista támadók elől úgy tűnik nincs menekvés…

A Hívatlanok előzménye egy 2008-ban bemutatott színes amerikai horrorfilm volt, melyet Bryan Bertino rendezett és Liv Tyler volt a női főszereplője. Abban a történetben is álarcos gyilkosok törtek békés emberek életére.

Nézd meg a film rövid tartalmát és előzeteseit, aztán eldöntheted, hogy végig retteged a Hívatlanok 2-t, vagy oda se mersz nézni, amikor a lakókocsi parkban a szadista gyilkosok megtámadják a családot.

Hívatlanok 2. – Éjjeli préda adatlap, plakát

Hívatlanok 2. - Éjjeli préda (2018) amerikai horror film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ben, hossza 92 perc

Korhatár: 18 év
Műfaj: horror,
Nemzetközi filmadatbázis: The Strangers: Prey at Night
Forgatókönyv: Bryan Bertino, Ben Ketai
Szereplők: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman, Damian Maffei, Lea Enslin, Leah Roberts, Preston Sadleir

Rendezte: Johannes Roberts
Hazai mozipremier: 2018. március 8.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.

A horrorfilmek műfajában otthonosan mozgó Johannes Roberts a 2008-as nagy sikerű Hívatlanok horror folytatásában remekül adagolja a feszültséget. A főbb szerepekben: a Mad Men – Reklámőrültek-ben feltűnt Christina Hendricks, a Kellékfeleség felcseperedett sztárja Bailee Madison, és a Grace klinikából ismert Martin Henderson.

Jelenetfotók – képek

Hívatlanok 2.: Álarcos gyilkosok támadnak a családra
Álarcos gyilkosok támadnak a családra
Hívatlanok 2.: Nincs menekvés?
Nincs menekvés?
Hívatlanok 2.: vérengző szadista gyilkosok
Vérengző szadista gyilkosok…

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyarul beszélő előzetes

A Hívatlanok visszatértek

Érdekességek – Hírek

A Hívatlanok horror film első része igaz történeten alapult. Ahogy a második rész fenti kedvcsináló videójából kiderül, a folytatásnak is van olyan alapja, mely a valóságban is megtörtént.


Scroll to top