Hitman – A 47-es ügynök (2015) amerikai akciófilm

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Hitman – A 47-es ügynök, a tervezett ember. Gyorsabb, erősebb és okosabb bármelyik ellenfelénél, mivel egy génlaboratóriumban kimondottan ilyenre kísérletezték ki. Egy majdnem tökéletes gyilkológép. De csak majdnem. Az akciófilm alkotói, sztárjai, jelenetképei és előzetese – filmajánló a Filmrakatban.

Hitman – A 47-es ügynök (16)
amerikai akciófilm, 2015

Eredeti cím: Hitman: Agent 47. Gyártó: Twentieth Century Fox
Főszereplők: Zachary Quinto, Rupert Friend, Chiarán Hinds, Thomas Kretschman, Hannah Ware. Fényképezte: Óttar Guanason. Látvány: Sebastian T. Krawinkel. Írta: Michael Finch, Kyle Ward, Skip Woods.
Rendezte: Aleksander Bach

Hazai bemutató dátuma: 2015. augusztus 27. Forgalmazza az InterCom.

Hitman - a 47-es ügynök (Hitman: Agent 47)

Hitman – A 47-es ügynök. Filmajánló

A 47-es ügynököt (Rupert Friend) még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen.
Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép. A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary Quinto): mindketten egy bajba került nőn (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog…

Gyors, kegyetlen, embertelen: a 47-es ügynök

A világ egyik legsikeresebb videójáékából a Homeland-sorozat egyik sztárja, Rupert Friend főszereplésével készült gyors és izgalmas akciófilm, melyet Berlintől Szingapúrig a világ leglátványosabb városaiban forgattak

A film előzetese:

Hitman – a 47-es ügynök című film plakátja

Hitman - a 47-es ügynök (Hitman: Agent 47) - plakát

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + tizenhét =


Scroll to top