Hitman – A 47-es ügynök (2015) amerikai akciófilm

Hitman – A 47-es ügynök, a tervezett ember. Gyorsabb, erősebb és okosabb bármelyik ellenfelénél, mivel egy génlaboratóriumban kimondottan ilyenre kísérletezték ki. Egy majdnem tökéletes gyilkológép. De csak majdnem. Az akciófilm alkotói, sztárjai, jelenetképei és előzetese – filmajánló a Filmrakatban.

Hitman – A 47-es ügynök (16)
amerikai akciófilm, 2015

Eredeti cím: Hitman: Agent 47. Gyártó: Twentieth Century Fox
Főszereplők: Zachary Quinto, Rupert Friend, Chiarán Hinds, Thomas Kretschman, Hannah Ware. Fényképezte: Óttar Guanason. Látvány: Sebastian T. Krawinkel. Írta: Michael Finch, Kyle Ward, Skip Woods.
Rendezte: Aleksander Bach

Hazai bemutató dátuma: 2015. augusztus 27. Forgalmazza az InterCom.

Hitman - a 47-es ügynök (Hitman: Agent 47)

Hitman – A 47-es ügynök. Filmajánló

A 47-es ügynököt (Rupert Friend) még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen.
Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép. A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary Quinto): mindketten egy bajba került nőn (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog…

Gyors, kegyetlen, embertelen: a 47-es ügynök

A világ egyik legsikeresebb videójáékából a Homeland-sorozat egyik sztárja, Rupert Friend főszereplésével készült gyors és izgalmas akciófilm, melyet Berlintől Szingapúrig a világ leglátványosabb városaiban forgattak

A film előzetese:

Hitman – a 47-es ügynök című film plakátja

Hitman - a 47-es ügynök (Hitman: Agent 47) - plakát

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + hat =


Scroll to top