Quantcast

A hiányzó láncszem

A hiányzó láncszem (2019) amerikai film: Ő az utólsó kapocs az emberiség ősével

Ő az utolsó kapocs az emberiség ősével

Sir Lionel Frost megtalálja a kapcsolatot az állatvilág és az emberiség között! A híres kutató találkozik Mr. Linkkel, és onnantól elválaszthatatlan barátok lesznek. Még egy kalandos utazásra is együtt vállalkoznak, hogy megtalálják a hatalmas szőrmók rokonait.

Az ellenállhatatlanul kedves szőrmók, Mr. Link mosolyra csábító szemeivel, hatalmas tappancsaival, és fergeteges szóvicceivel garantáltan minden mozirajongó szívét rabul ejti. Az emberiség utolsó bundás hőse izgalmas, Indiana Jonest is túlszárnyaló kalandjai során belekóstol a vadnyugat világába, elefántokkal haverkodik az indiai dzsungelen, és a Himalája fagyos hegycsúcsain is keresztül küzdi magát, csak azért, hogy megtalálja az otthont, amire mindig is vágyott.

Filmajánló, film adatlap, jelenetfotók, filmelőzetes.

A hiányzó láncszem mozifilm adatlap, plakát

A hiányzó láncszem (2019) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2019-ben, hossza 98 perc

Korhatár: 12 év
Műfaj: animációs film, családi film
Nemzetközi filmadatbázis: Missing Link
Forgatókönyv: Chris Butler
Magyar hangok: Scherer Péter (Mr. Link), Laklóth Aladár, Náray Erika
Gyártó: Laica
Rendezte: Chris Butler
Hazai mozipremier: 2019. április 11.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra.

A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Freeman Film

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

A hiányzó láncszem magyarul beszélő filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =

Scroll to top