Hiába olvastad AZ könyvet, a film neked is tartogat meglepetéseket

Hiába olvastad AZ könyvet, a film neked is tartogat meglepetéseket
Felnőttek a Vesztesek Klubjának tagjai

Sokan olvasták Stephen King: AZ című horrorját, így azt hiszik, az AZ 2. része számukra semmilyen újdonsággal nem szolgál. Tévednek.

A rendező szerint lesznek eltérések a könyvhöz képest

Az AZ – Második fejezet (It: Chapter Two, hazai bemutató: szeptember 5.) valószínűleg az év horrorszenzációja lesz. Az első rész rémisztően nagy sikere után Andy Muschietti rendező nemcsak egy lehetőséggel, hanem egy kötelezettséggel is kénytelen szembenézni: Stephen King és a minőségi rémisztgetés híveinek felfokozott, borzongani vágyó várakozásával.

És a rendező azt ígéri, hogy a Vesztesek Klubjának tagjai felnőtt korukban is komolyan küzdelemre számíthatnak, amikor szembenéznek Pennywise-zal, a táncoló bohóccal. És ezt még azon az áron is eléri, hogy némiképp módosítania kellett hozzá az eredeti regény történetét.

– Az eredeti történet szelleméhez mindenképpen hűek maradtunk – nyilatkozta nemrég a rendező. – De az események alakulását itt-ott muszáj volt megváltoztatnunk. Így legalább azokat is meglepjük, akik ismerik a könyvet. A felnőtt vesztesek kalandjai szinte valós időben bomlanak ki, szóval tennünk kellett eléjük néhány akadályt, össze kellett találkoztatnunk néhány történetszálat, hogy egy pillanatra se csökkenjen a feszültség. Remélem, a King-rajongók megbocsájtják. Stephen King nem haragudott miatta, az biztos.

Forrás, fotó: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × öt =

Scroll to top