Heti premier: Magic Mike XXL

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Magic Mike XXL plakát
2015. július 2-től látható a hazai mozik műsorán a Magic Mike XXL (16) című amerikai zenés táncos film.

A legtöbb szereplő visszatér az első részből és ismételten egy laza, de forró hangulatú filmben mutatják meg tánctehetségüket, valamint elképesztő hasizmaikat.

Magic Mike (Channing Tatum) alapszabálya nem változott: miért szégyellné az ember azt, ami könnyen megy, pénz jár érte, lehet inni közben és jó móka. Ezúttal azonban nem kötik magukat ugyanahhoz a színpadhoz. A kigyúrt csapat nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg. Most is vetkőzniük kell, de a tét az alkalommal sokkal nagyobb.

A film elementáris erővel kezd bele a táncos őrületbe, Channing Tatum nyitószáma átütő erejű. Mike a garázsban bútorokat készít, miközben meghallja a rádióban Ginuwine Pony című számát. Mivel az előző részben ez volt az ő műsorszámának zenéje, a teste ellenállhatatlanul mozgásban lendül. Egyedül van, a mozogás tiszta örömében úszik, zseniálisan játékába foglalva a fúrók, csiszológépek kiváltotta mozgásokat, hangokat, miközben munkapadokon siklik át. A zene vezeti rá, hogy a tánc mindig része volt saját valójának.

 

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 2 =


Scroll to top