Heti premier: A szállító – örökség

2015 szeptember 3-tól mutatják be a hazai mozik A szállító – örökség (The Transporter Refueled) című francia-kínai akciófilmet. Rendező: Camille Delamarre, a főbb szerepekben: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Tatiana Pajkovic.

A Szállító – Örökség (The Transporter Refueled) több, mint egy egyszerű reboot –  mondja a film rendezője. – Ez egy teljesen új történet.

A cikk végén bemutatjuk a film előzetesét, valamint egy videót arról, ahogy a Szállító lelkendezik az autós üldözéses jelenetekről.

Az új Szállító: Ed Skrein

Ed Skrein pofátlanul büszke karakterének utazására Dél-Franciaország aljas és hitvány utcáin.

A padlón birkózva gurulni, bambusz botokkal harcolni és kipárnázott srácokat ütlegelni, a párna vagy egy mozgó autó előtt harcolni elképesztő – az egyetlen értelmes magyarázat, hogy egy ilyen szituban lehetsz, ha egy filmforgatáson vagy épp – mondja.- Én amúgy teljesen pacifista vagyok, de amikor szövegkönyvbe van megírva, hogy harcolnom kell, és ráadásul nyerni, az fantasztikus.

Az eredeti „Szállító” (Transporter) trilógia – ami 2002 és 2008 között jelent meg – elsősorban a kemény férfi karakterről szólt. „Az Örökség” kiterjeszti a történetmesélést azáltal, hogy egy halom vagány, kemény nőt is bemutat.

Van négy hihetetlenül csinos női karakterünk, akik jócskán megnehezítik a Szállító munkáját a film során – árulja el Camille Delamarre.

Trailer: A Szállító – Örökség

Ed Skerin az autós jelenetekről

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 19 =


Scroll to top