Heti premier: A szállító – örökség

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

2015 szeptember 3-tól mutatják be a hazai mozik A szállító – örökség (The Transporter Refueled) című francia-kínai akciófilmet. Rendező: Camille Delamarre, a főbb szerepekben: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Tatiana Pajkovic.

A Szállító – Örökség (The Transporter Refueled) több, mint egy egyszerű reboot –  mondja a film rendezője. – Ez egy teljesen új történet.

A cikk végén bemutatjuk a film előzetesét, valamint egy videót arról, ahogy a Szállító lelkendezik az autós üldözéses jelenetekről.

Az új Szállító: Ed Skrein

Ed Skrein pofátlanul büszke karakterének utazására Dél-Franciaország aljas és hitvány utcáin.

A padlón birkózva gurulni, bambusz botokkal harcolni és kipárnázott srácokat ütlegelni, a párna vagy egy mozgó autó előtt harcolni elképesztő – az egyetlen értelmes magyarázat, hogy egy ilyen szituban lehetsz, ha egy filmforgatáson vagy épp – mondja.- Én amúgy teljesen pacifista vagyok, de amikor szövegkönyvbe van megírva, hogy harcolnom kell, és ráadásul nyerni, az fantasztikus.

Az eredeti „Szállító” (Transporter) trilógia – ami 2002 és 2008 között jelent meg – elsősorban a kemény férfi karakterről szólt. „Az Örökség” kiterjeszti a történetmesélést azáltal, hogy egy halom vagány, kemény nőt is bemutat.

Van négy hihetetlenül csinos női karakterünk, akik jócskán megnehezítik a Szállító munkáját a film során – árulja el Camille Delamarre.

Trailer: A Szállító – Örökség

Ed Skerin az autós jelenetekről

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + öt =


Scroll to top