Heti premier: A kém

A kém - plakát
2015. június 4-től látható a hazai mozik műsorán A kém (16) című amerikai vígjáték.

2015. június 4-től látható a hazai mozikban Paul Feig nagyrészt Magyarországon forgatott A kém (16) című akció-vígjátéka, a főszerepben Jason Statham, Melissa McCarthy, Jude Law és Rose Byrne.

Mit tesz az ügynökség, ha a két legjobb és legtapasztaltabb ügynöke befuccsol? Bedobja a mélyvízbe az addig partvonalon tartott pufi elemzőjét, aki életében nem dolgozott még terepen…

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

Érdekesség a film magyar vonatkozása kapcsán, hogya Cinema City Arénában június közepéig megtalálható az a piros motor, amit Melissa McCarthy használt a film magyarországi forgatása során.

A film rendezője az a Paul Feig (egyébként forgatókönyvíró és producer is), akinek legutóbbi nagyjátékfilmje, a 2013-ban bemutatott Női szervek (The Heat) a főszerepekben Sandra Bullockkal és Melissa McCarthyval világszerte 220 millió dolláros bevételt hozott. Előző vígjátéka, a Koszorúslányok (Bridesmaids) Kristen Wiiggel, Rose Byrne-vel, Maya Rudolph-fal és Melissa McCarthyval 283 milliós kasszasikert ért el.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 3 =


Scroll to top