Hétből négy Halálos iramban szerepelt Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez színésznő a Halálos iramban 7 hivatalos bemutatóján
Michelle Rodriguez színésznő a Halálos iramban 7 hivatalos bemutatóján autogramot oszt a rajongóknak.

Michelle Rodriguez talán az a színész, aki az alap karakternek számító Vin Diesel és Paul Walker (†) mellett a legtöbb Halálos iramban akciófilmben szerepelt. Az épp bemutatásra kerülő részben is fontos szerepet kapott, pedig egyszer már úgy tűnt, a karakterét kiírták a sorozatból, ám Letty Ortiz olyan népszerű volt a rajongók körében, hogy vissza kellett hozni az ötödik részben. Filmsztárok a Filmrakatban: Michelle Rodriguez.

Michelle Rodriguez, aki Letty Ortizt, Dom szerelmét alakítja a Halálos iramban 7. részében, a pályafutása kezdetén két évig statiszta volt, mert érdekelte, hogyan készülnek a filmek. Később elhatározta, hogy színészmesterséget tanul. Az első hirdetés alapján, amit a Back Stage című lapban talált, elment egy meghallgatásra, és hamarosan A bunyós csaj (Girlfight) című független filmben találta magát. A szerep több díjat és kritikai elismerést is hozott Rodrigueznek, s ezzel ígéretes hollywoodi karrier vette kezdetét.

A nagy kiugrás számára is a Halálos iramban volt, a franchise négy epizódjában szerepel. Érdekesség, hogy karakterét, Lettyt holtából hozták vissza az ötödik részben, mert nagyon népszerű a rajongók körében. Mivel rajong a videójátékokért, hallhatjuk hangját a True Crime: Streets of L.A.-ben, a Driv3rben és a Halo 2-ben is. Ugyanez fordítva is működött: szerepel a videójátékból készült A kaptár – Resident Evilben. Újabb áttörést jelentett pályafutásában, amikor fontos szerepet kapott a Lost – Eltűntek című sorozatban.

Halálos iramban 6 | Michelle Rodriguez
Halálos iramban 6 – Michelle Rodriguez

A Halálos iramban 7. részében Dom (Diesel) és Letty (Rodriguez) – miután kegyelmet kaptak korábbi bűneik következményei alól –  megpróbálnak nyugodt, boldog családi életet élni. Nem sejtik, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos (Jason Statham) képében…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + négy =


Scroll to top