Hétből négy Halálos iramban szerepelt Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez színésznő a Halálos iramban 7 hivatalos bemutatóján
Michelle Rodriguez színésznő a Halálos iramban 7 hivatalos bemutatóján autogramot oszt a rajongóknak.

Michelle Rodriguez talán az a színész, aki az alap karakternek számító Vin Diesel és Paul Walker (†) mellett a legtöbb Halálos iramban akciófilmben szerepelt. Az épp bemutatásra kerülő részben is fontos szerepet kapott, pedig egyszer már úgy tűnt, a karakterét kiírták a sorozatból, ám Letty Ortiz olyan népszerű volt a rajongók körében, hogy vissza kellett hozni az ötödik részben. Filmsztárok a Filmrakatban: Michelle Rodriguez.

Michelle Rodriguez, aki Letty Ortizt, Dom szerelmét alakítja a Halálos iramban 7. részében, a pályafutása kezdetén két évig statiszta volt, mert érdekelte, hogyan készülnek a filmek. Később elhatározta, hogy színészmesterséget tanul. Az első hirdetés alapján, amit a Back Stage című lapban talált, elment egy meghallgatásra, és hamarosan A bunyós csaj (Girlfight) című független filmben találta magát. A szerep több díjat és kritikai elismerést is hozott Rodrigueznek, s ezzel ígéretes hollywoodi karrier vette kezdetét.

A nagy kiugrás számára is a Halálos iramban volt, a franchise négy epizódjában szerepel. Érdekesség, hogy karakterét, Lettyt holtából hozták vissza az ötödik részben, mert nagyon népszerű a rajongók körében. Mivel rajong a videójátékokért, hallhatjuk hangját a True Crime: Streets of L.A.-ben, a Driv3rben és a Halo 2-ben is. Ugyanez fordítva is működött: szerepel a videójátékból készült A kaptár – Resident Evilben. Újabb áttörést jelentett pályafutásában, amikor fontos szerepet kapott a Lost – Eltűntek című sorozatban.

Halálos iramban 6 | Michelle Rodriguez
Halálos iramban 6 – Michelle Rodriguez

A Halálos iramban 7. részében Dom (Diesel) és Letty (Rodriguez) – miután kegyelmet kaptak korábbi bűneik következményei alól –  megpróbálnak nyugodt, boldog családi életet élni. Nem sejtik, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos (Jason Statham) képében…

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =


Scroll to top