Herkules

A javarészt Magyarországon forgatott – idei második – Herkules film főszereplője maga a Szikla, azaz Dwayne Johnson. A forgatások a Biatorbágy melletti pusztaságban zajlottak, teljes titoktartás közepette. A filmben Antimache szerepében feltűnik a magyar modell Palvin Barbara, továbbá szerepel benne Vajna Tímea is! Herkules filmajánló.

Herkules című film jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz 1
Dwayne Johnson a Herkulesben

Herkules (+12)
2014 – színes, amerikai Fantasy/akciófilm

Executive Producerek: Ross Fanger, Jesse Berger, Peter Berg, Sarah Aubrey
Producerek: Beau Flynn, Barry Levine, Brett Ratner
A forgatókönyv Steve Moore azonos című képregényéből készült (kiadja a Radical Comics). Írta: Ryan J. Condal és Evan Spiliotopoulos Rendezte: Brett Ratner

Szereplők: Dwayne Johnson, Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan, John Hurt, Aksel Hennie, Ingrid Berdal, Reece Ritchie, Tobias Santelmann. Rebecca Ferguson, Isaac Andrews

Magyarországi bemutató: 2014. július 24. Forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Herkules című film jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz3
A Szikla, azaz Dwayne Johnson

Herkules filmajánló

A Dwayne Johnson főszereplésével forgatott akció-kalandfilm a mitikus hős történetét dolgozza fel, részben Steven Moore képregényéből építkezve. Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.

A további szerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint a Golden Globe-díjjal kitüntetett Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan és az Oscar-díjra jelölt John Hurt. A Paramount Pictures és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures filmje július 24-én érkezik a hazai mozikba.

Filmelőzetes

[youtube width=”640″ height=”360″]http://youtu.be/U0bmvODk-vg

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 10 =


Scroll to top