Herkules

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A javarészt Magyarországon forgatott – idei második – Herkules film főszereplője maga a Szikla, azaz Dwayne Johnson. A forgatások a Biatorbágy melletti pusztaságban zajlottak, teljes titoktartás közepette. A filmben Antimache szerepében feltűnik a magyar modell Palvin Barbara, továbbá szerepel benne Vajna Tímea is! Herkules filmajánló.

Herkules című film jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz 1
Dwayne Johnson a Herkulesben

Herkules (+12)
2014 – színes, amerikai Fantasy/akciófilm

Executive Producerek: Ross Fanger, Jesse Berger, Peter Berg, Sarah Aubrey
Producerek: Beau Flynn, Barry Levine, Brett Ratner
A forgatókönyv Steve Moore azonos című képregényéből készült (kiadja a Radical Comics). Írta: Ryan J. Condal és Evan Spiliotopoulos Rendezte: Brett Ratner

Szereplők: Dwayne Johnson, Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan, John Hurt, Aksel Hennie, Ingrid Berdal, Reece Ritchie, Tobias Santelmann. Rebecca Ferguson, Isaac Andrews

Magyarországi bemutató: 2014. július 24. Forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Herkules című film jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz3
A Szikla, azaz Dwayne Johnson

Herkules filmajánló

A Dwayne Johnson főszereplésével forgatott akció-kalandfilm a mitikus hős történetét dolgozza fel, részben Steven Moore képregényéből építkezve. Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.

A további szerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint a Golden Globe-díjjal kitüntetett Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan és az Oscar-díjra jelölt John Hurt. A Paramount Pictures és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures filmje július 24-én érkezik a hazai mozikba.

Filmelőzetes

[youtube width=”640″ height=”360″]http://youtu.be/U0bmvODk-vg

 

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 11 =


Scroll to top