Hercegnők éjszakája (2015) brit romantikus vígjáték

Két fiatal lány kikönyörögte a családjától, hogy végre szabadon ünnepelhessen a második világháború után. Sokan voltak így, de ebben az esetben az a különös, hogy a két lány a királyi család sarja. Az eset valóban megtörtént, és mindenkinek az izgatja a fantáziáját, hogy pontosan mi is történt? A Hercegnők éjszakája (A Royal Night Out) egyfajta válasz a kérdésre.

Hercegnők éjszakája (12)
brit romantikus vígjáték, 2015

Eredeti cím: A Royal Night Out

Szereplők: Sarah Gadon, Bel Powley, Jack Reynor, Rupert Everett, Emily Watson
Rendezte: Julian Jarrold

Hazai bemutató dátuma: 2015. október 1. Magyarországon forgalmazza az A Company Hungary.

Hercegnők éjszakája – filmajánló

1945. május 8-án egész London az utcán ünnepelte, hogy Európában véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, az akkor 19 éves Erzsébet és húga, a 14 éves Margit kikönyörögte, hogy elvegyülhessen az ujjongó sokaságban, és táncolhasson egyet a Ritzben. A kékvérű lányok a valóságban közvetlenül éjfél után már vissza is tértek a Buckingham-palotába. De mi történt valójában a hercegnőkkel? Milyen kalandokba keveredtek a győzelem mámoros éjszakáján?

A neves brit rendező, Julian Jarrold (Jane Austen magánélete, Utolsó látogatás) új filmje, a Hercegnők éjszakája azonban meghosszabbítja Erzsébet és Margit kimenőjét, és szeretetteljes történetben mesél a két hercegnő elképzelt kalandjairól azon a fergeteges éjszakán, amikor egész London egyként ünnepelt. Margit azt még nem is sejtette, mi lesz, ha Jack Nicholsonnal találkozik egy bálon…

Trailer – Hercegnők éjszakája

Szinkronos előzetes

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =


Scroll to top