Quantcast

Hellboy

Hellboy (2019) amerikai film: Hellboy (David Harbour) válaszút előtt

Hellboy (David Harbour) válaszút előtt

Hellboy az emberiség utolsó reménye. Nélküle az ősi varázslónő, Nimue és alvilági szörnyekből álló vérszomjas serege elpusztítja a Földet. A pokolbéli szuperhős válaszút előtt: megmenti, vagy leigázza az emberiséget?

Mike Mignola, a Hellboy képregények megalkotója, a film forgatókönyvének társírója és executive producere egy rendkívül egyedi, grandiózus, látványos filmet álmodott meg kedvenc karakterének. A rendezői székben Neil Marshall (A kilencedik légió, Trónok harca) ül, aki az eddigi Hellboy-filmektől elrugaszkodva egy még véresebb, még szórakoztatóbb, még pokolibb fantasyt hozott létre a népszerű Stranger Things sorozat rendőrfőnökével, David Harbourral a főszerepben.

Filmajánló, film adatlap, jelenetfotók, filmelőzetes.

Hellboy mozifilm adatlap, plakát

Hirdetés

Hellboy (2019) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2019-ben

Korhatár: 12 év 18 év
Műfaj: fantasy film, akció film
Nemzetközi filmadatbázis: Hellboy az imdb-n
Forgatókönyv: Mike Mignola ’The Wild Hunt’ című képregénye alapján a
forgatókönyvet írta: Mike Mignola, Andrew Cosby
Szereplők: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane,
Daniel Dae Kim, Thomas Haden Church
Gyártó: Millennium Films
Rendezte: Neil Marshall
Hazai mozipremier: 2019. április 11.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Közeleg az apokalipszis… Hellboy (David Harbour), a démoni jófiú hamarosan kemény fába vágja termetes jobb karját. A pokoli teremtménynek bár nagy tapasztalata van az alvilági lények kiiktatásában, -  hisz évek óta a természetfeletti szörnyek ellen harcol Bruttenholm professzor (Ian McShane) irányítása alatt - , arra ő maga sem számít, hogy egy olyan brutális erővel kell megküzdenie, ami számára is érdekes fordulatot hozhat.

Az ősi varázslónő, Nimue (Milla Jovovich) bosszút forral az emberiség ellen, s miközben egyesíti a boszorkányokból, alvilági szörnyekből álló vérszomjas seregét, arra is marad ideje, hogy azon ügyködjön, miként is hozhatja elő a jófej pokolfajzat legsötétebb oldalát.

Vajon Hellboy beteljesíti a végzetét, és Anung Un Ramaként, a démoni fenevad képében ő maga igázza le a Földet? Vagy képes lesz szembenézni a sorsával, és belevaló szuperhősként megmenti a világot?
 

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Freeman Film - (Photo Credit: Mark Rogers)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + húsz =

Scroll to top