Helena Bonham Carter egyetért a tüntetőkkel

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Azokkal a tüntetőkkel ért egyet az Oscar-díjra jelölt színésznő, akik legújabb filmjének bemutatóján hallatták a hangjukat.

Súlyos incidens zavarta meg A szüfrazsett (Sufragette) – című film londoni díszbemutatóját. Több mint száz feldühödött tüntető törte át a korlátokat, amire a rendőrség füstköddel válaszolt. A tüntetők a családon belüli erőszak ellen tiltakoztak, és azért pont A szüfrazsett premierjét választották, mert a film a feminista mozgalom kezdeteiről szól. A produkció egyik főszereplője, a kétszeres Oscar-jelölt Helena Bonham Carter szerint teljesen helyénvaló volt a tüntetők megjelenése.

Szerintem ez csodálatos dolog – mondta a színésznő a Sky Newsnak. – A szüfrazsettek mozgalma is pont erről szólt. Ha úgy érzed, hogy igazságtalanság történik, fel kell emelned a szavad ellene, hogy végre történjen valami változás. A tüntetők viselkedése tökéletes összhangban van a filmünk üzenetével.

A szüfrazsett másik két főszereplőjének véleményét – az Oscar-jelölt Carey Mulligan és a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep – nem ismerjük az ügyről.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top