Heather Graham és a zsiráf

- filmrakat | 2013. május 31. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Egy sikeres (Jade – Heather Graham) és egy szerencsétlen(zsiráf) szereplőt emeltünk ki a Másnaposok 3. [+16] (The Hangover Part III, már a hazai mozikban) című filmből, melynek gőzerővel tart a népszerűsítő kampánya. Az internet adta lehetőségeket is kihasználják a forgalmazók, egy online játékot tettek elérhetővé, melynek a lényege: éljen épségben haza a zsiráf!

Természetesen a harmadik rész legjobb reklámja az első kettő, de érdemes egy pillantást vetni a Warner online játékára, melyben Alen zsiráfját lehet épségben hazajuttatni.

Bukj le! És ez most a zsiráfnak szól

Bukj le! És ez most a zsiráfnak szól! A játék itt elérhető! (Klikk!)Hazaér épségben a zsiráf?

A zsiráfnak nem sikerül

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, ha elmondjuk: a zsiráf legnagyobb tévedése az volt az életben, hogy találkozott Alennel. Általában így van azokkal a szereplőkkel, akik a farkasfalka bármelyik tagjával – akárha véletlenül is – találkoznak. Egy üdítő kivétel azért akad: Jade (Heather Graham) a volt vegasi sztriptíztáncos, aki az első részben egy rövid ideig ugyan, de Stu felesége volt.

Sok rajongóhoz hasonlóan én is úgy gondoltam, jó lenne, ha Jade végül Stu mellett horgonyozna le. Bár másképp alakult az élete, örömmel jelentem, hogy boldog – mondja Graham az általa játszott figuráról. – Szerettem volna, hogy jól alakuljanak a dolgai. Mindannyian ezt szerettük volna. Abbahagyta a sztriptíztáncot, megházasodott, és kertvárosi anyuka lett, és könnyen lehet, hogy a Stuval való megismerkedése volt az első lépés a normális élet felé.

Jade (Heather Graham), aki nem járt rosszul azzal, hogy találkozott a Farkasfalkával

Jade (Heather Graham), aki nem járt rosszul azzal, hogy találkozott a Farkasfalkával

Bár nincs nagy szerepe, a Másnapos filmek bemutatóin mindig a középpontba kerül a gyönyörű színésznő.

Amikor az első rész készült, én voltam az egyetlen ismert színész – nyilatkozta Graham –, azóta viszont az összes srácból igazi sztár lett. Nagyon örülök, hogy újra szerepet kaptam a filmben. Civilben unalmas alak vagyok, nem iszom, nem bulizom, örülök, hogy újra benne lehetek ezekkel a helyes srácokkal egy vad partiban.

Másnapos filmek – feliratos összeállítás

Játék a film alapján

A filmiparban gyakori, hogy az elkészült alkotás után kiadják a forgatókönyvet regény formájában, a zenéhez videó klippet szerkesztenek a film jeleneteiből, vagy éppen videó játék formájában dolgozzák fel az adott filmet, vagy egy jelenetét. Jelen esetben ez utóbbi történt, az előzetesben is szereplő zsiráf tragédiáját írhatja át az, aki időben lehajoltatja a híd alatt a szerencsétlen állatot. Alennek nem sikerült (Zsiráfos jelenet: 1:35-től):

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 − hat =

Címlapról

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább

Jönnek a kacsák (2018) amerikai animációs film

Jönnek a kacsák (2018) amerikai animációs film
Két kiskacsa és egy szeleburdi lúd elszakad a dél felé vándorló csapatától a Jönnek a...
Tovább

A legjobb magyar film díját a Testről és lélekről nyerte

Testről és lélekről magyar film jelenetfotó
A Oscar-díj jelölés után Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása egyértelmű esélyes volt a...
Tovább