Hazai hírességek a premier előtti bemutatón

A Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények [+12] Valentin napján, február 14-én kerül a hazai mozikba, ám a  hazai hírességek premier előtt is megtekinthették a romantikus fantasyt.

Hazai hírességek

A szerelemmel, és mágiával fűszerezett film premier előtti vetítésre az X-Faktoros Vastag Tomi barátnőjével, a Szombat Esti Láz egyik táncosával, Mármarosi Tündével érkezett. Antal Timi és Szabó Dávid szintén párjával vett részt az Valentin-napi előmozizáson. Az idei X-faktor győztes Oláh Gergő és felesége is nagy örömmel jött el a világhírű könyvsorozat első regényéből készült filmre, hiszen ők is gőzerővel készülnek már a Szerelmesek napjára.

Hazai hírességek 6
Dukai Regina

Az idén újra induló, hazai hírességek sokaságát felvonultató táncos műsor, a Szombat Esti Láz próbái már javában zajlanak, ezért az új széria táncosai is boldogan mondtak igent a felkérésre, hogy pihenésképpen megnézzék Ethan és az Igéző Lena bimbózó szerelméről szóló fantasyt. A vetítés egyik különlegessége volt, hogy az X-Faktor egyik korábbi szériájában szereplő Kováts Vera, az énekesnő Barbee és Dukai Regina legszerencsésebb rajongói együtt mozizhattak kedvenceikkel.

Hazai hírességek 2
Muri Enikő

Muri Enikő a filmről

Muri Enikő a 2011-es X-Faktor legjobb női előadója a vetítés végén boldogan, nagy mosollyal az arcán jött ki a teremből:

Nagyon vártam már a filmet és szerencsére olyan lett, amilyenre számítottam. Igazán romantikus, de ugyanakkor izgalmakkal teli, hiszen drukkolsz a két főszereplőnek, hogy egymáséi legyenek és ne hagyják, hogy a Lena családján ülő „átok” közéjük állhasson.

A filmet a hazai hírességek közül is sokan az új Alkonyatként is emlegetik, a két főszereplőt Alice Englertet és Alden Ehrenreich-et pedig az új Kristen Stewartként és Robert Pattinsonként. A Lenát alakító Alice azt nyilatkozta az egyik interjújában, hogy „bár ez is olyan természetfeletti témákat boncolgat, mint az Alkonyat, de mégis más, hiszen itt egyfajta humort is csempésztek bele az írónők és ezáltal a rendező is.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =


Scroll to top