Ha/Ver 2

Mindy – azaz Kis Dög (Chloe Grace Moretz) a Ha/Ver 2 (Kick-Ass 2) központi figurája. Az első részben a papájával együtt küzdő,  11 éves kíméletlen halálosztóként ismerhettük meg, most azonban a gimnáziumi csajok között kell megállnia a helyét. A kultuszfilmmé avanzsált Ha/Ver második részének szupersztárja Csillagsáv Ezredes (Jim Carrey) az Örök Igazság vezetője.

Ha/Ver 2 - 2013. augusztusában a mozikban
Ha/Ver 2 – 2013. augusztusában a mozikban

 

HA/VER 2 [+12]

Színes, szinkronizált amerikai akció-vígjáték

írta: Jeff Wadlow
operatőr: Tim Maurice-Jones
zene: Matthew Margeson
Producerek: Matthew Vaughn, Tarquin Pack, Adam Bohling, David Reid, Brad Pitt
Rendezte: Jeff Wadlow

Szereplők:

Ha/Ver: Aaron Taylor-Johnson
Kis Dög: Chloe Grace Moretz
Csillagsáv Ezredes: Jim Carrey

Országos bemutató: 2013. augusztus 22.
Bemutatja a UIP-Duna Film

Képregény, mozifilm, PC

A jelmezes igazságosztás – mint megannyi szuperprodukció mostanság – képregényként kezdte karrierjét. A képregény – PC játék – mozifilm hármas bármelyik része manapság eleve úgy készül, hogy a másik kettő gond nélkül kivitelezhető legyen. Van aki a filmből készít utólag képregényt, van aki a számítógépes játék történetét dolgozza fel egész estés mozifilmé.

Ha/Ver 2 röviden

Ha/Ver (Dave Lizewski), Kis Dög (Mindy) és Vörös Köd (Red Mist) visszatér a 2010-es, azóta kultusz státuszt elérő sikerfilm, a Ha/Ver folytatásában. Miután Ha/Ver őrült vakmerősége egy egész sereg új, „csináld magad” álarcos hőst inspirált a vagány Csillagsáv Ezredes ( Jim Carrey) vezetésével, hősünk csatlakozik a járőrcsapathoz. Amikor az amatőr szuperhősöket levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös Köd, csak a kardforgató Kis Dög tudja meggátolni a teljes megsemmisítésüket.

Mindy sztorija

Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkológép Kis Dögöt és az ifjú igazságosztó Ha/Vert, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet.

http://youtu.be/MeWRxaEg8D0
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + 5 =


Scroll to top