Ha/Ver 2 (2013) amerikai film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mindy – azaz Kis Dög (Chloe Grace Moretz) a Ha/Ver 2 (Kick-Ass 2) központi figurája. Az első részben a papájával együtt küzdő,  11 éves kíméletlen halálosztóként ismerhettük meg, most azonban a gimnáziumi csajok között kell megállnia a helyét. A kultuszfilmmé avanzsált Ha/Ver második részének szupersztárja Csillagsáv Ezredes (Jim Carrey) az Örök Igazság vezetője.

Ha/Ver 2 - 2013. augusztusában a mozikban
Ha/Ver 2 – 2013. augusztusában a mozikban

 

HA/VER 2 [+12]

Színes, szinkronizált amerikai akció-vígjáték

írta: Jeff Wadlow
operatőr: Tim Maurice-Jones
zene: Matthew Margeson
Producerek: Matthew Vaughn, Tarquin Pack, Adam Bohling, David Reid, Brad Pitt
Rendezte: Jeff Wadlow

Szereplők:

Ha/Ver: Aaron Taylor-Johnson
Kis Dög: Chloe Grace Moretz
Csillagsáv Ezredes: Jim Carrey

Országos bemutató: 2013. augusztus 22.
Bemutatja a UIP-Duna Film

Képregény, mozifilm, PC

A jelmezes igazságosztás – mint megannyi szuperprodukció mostanság – képregényként kezdte karrierjét. A képregény – PC játék – mozifilm hármas bármelyik része manapság eleve úgy készül, hogy a másik kettő gond nélkül kivitelezhető legyen. Van aki a filmből készít utólag képregényt, van aki a számítógépes játék történetét dolgozza fel egész estés mozifilmé.

Ha/Ver 2 röviden

Ha/Ver (Dave Lizewski), Kis Dög (Mindy) és Vörös Köd (Red Mist) visszatér a 2010-es, azóta kultusz státuszt elérő sikerfilm, a Ha/Ver folytatásában. Miután Ha/Ver őrült vakmerősége egy egész sereg új, „csináld magad” álarcos hőst inspirált a vagány Csillagsáv Ezredes ( Jim Carrey) vezetésével, hősünk csatlakozik a járőrcsapathoz. Amikor az amatőr szuperhősöket levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös Köd, csak a kardforgató Kis Dög tudja meggátolni a teljes megsemmisítésüket.

Mindy sztorija

Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkológép Kis Dögöt és az ifjú igazságosztó Ha/Vert, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet.

http://youtu.be/MeWRxaEg8D0
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz…

Ország:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + tizenhét =


Scroll to top