Határtalan szerelem (Worlds Apart, görög film, 2015)

Három történetből áll össze a film, melyekben egy-egy görög egy-egy külföldivel esik szerelembe. A Határtalan szerelem az ünnepelt író-rendező, Christopher Papakaliatis második nagyjátékfilmje az Oscar®-díjas J.K. Simmons, Osvárt Andrea, saját maga és mások főszereplésével.

A film új rekordot döntött Görögországban: a bemutató hónapjában, 2015 decemberében több mint félmillióan váltottak rá jegyet, és a kb. négymillió dolláros bevétel nemcsak a legjobb eredmény 2009 óta, de a film ezzel a tavalyi év végének olyan várva-várt megaprodukcióit is bőven maga mögé utasította, mint a Star Wars: Az ébredő Erő és a 007 Spectre – A Fantom visszatér.

Határtalan szerelem (12)

színes, görög film, 2015

Eredeti cím: Worlds Apart.

Rendező: Christopher Papakaliatis

Szereplők: J.K. Simmons, Christopher Papakaliatis, Osvárt Andrea, Marja Kavogjáni, Minász Hadziszávasz, Tawfeek Barhom, Níki Vakáli

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 22. Magyarországon forgalmazza: A Company Hungary

Határtalan szerelem görög film 2016

Filmajánló

A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást a film minden nézőjéből.

A Határtalan szerelem ékes bizonyíték arra, hogy lehet akármilyen küzdelmes az emberek élete, nézhetnek szembe bármekkora nehézségekkel, az igazság, a szépség és az emberség ekkor sem pusztul el, és a szerelem a legsötétebb órákban is virágozhat.

Jelenetfotók – Képek

Határtalan szerelem 1
Határtalan szerelem 2
Határtalan szerelem 3
Fantomfiú animációs film jelenete 4

Fotók: A Company Hungary

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =


Scroll to top