Hárommal több esküvő

Rossz érzés, ha meghívnak az exed esküvőjére. De mit szóljon az, aki hárommal több ilyen esküvőn vesz részt a kelleténél? Az új spanyol vígjátékból alighanem kiderül!

Hárommal több esküvő

Hárommal több esküvő (+16)

2013 – színes, szinkronizált, spanyol romantikus vígjáték

Forgatókönyv: Pablo Alén, Breixo Corral
Producer: Belén Atienza, Mercedes Gamero, Enrique López Lavigne
Fényképezte: Arnau Valls Colomer
Vágó: Alberto de Toro
Zene: Javier Rodero
Rendezte: Javier Ruiz Caldera

Szereplők: Inma Cuesta, Martiño Rivas, Rossy de Palma, María Botto, Quim Gutiérrez

Hazai bemutató dátuma: 2014. március 06. Forgalmazza a Vertigo Média Kft.

Hárommal több esküvő jelenetfotó - az egyik esküvő

Hárommal több esküvő rövid története

Ruth semmi másra nem vágyik, csak a boldogságra, és egy férfira, aki szereti. Ezért elképzelni sem tud rosszabbat, mint, hogy egy lakodalomban szakítson vele a barátja. Ruth úgy érzi, a világ esküdött össze ellene, amelyben az egyetlen vigaszt az autójában újra és újra megszólaló, nyolcvanas évekbeli Europe-sláger, a Carrie jelenti.

Ruth egyetemen dolgozik kutatóként
Ruth egyetemen dolgozik kutatóként

Ruth egyetemen dolgozik kutatóként, csupa nő kollégával, így igazi felüdülés számára, amikor gyakornoknak veszik fel mellé a jóképű Danit. Amikor három korábbi ex-e hívja meg esküvőjére, és nem tud kihátrálni a részvételektől, hirtelen ötlettől vezérelve Danit kéri fel kísérőjének. Ahogy azonban várható, valamennyi lagzi katasztrofálisan alakul – és nemcsak Ruth számára. A mediterrán fieszták pompás zenékkel, sok szerelemmel és humorral, valamint romantikus spanyol tájjal igazi melegséget hoznak a tél végén a magyar mozikba!

Mediterrán fieszták, romantikus spanyol tájak és hárommal több esküvő!

További információk a filmről

A klasszikus esküvői vígjátékok hagyományait követő Hárommal több esküvő igazi nőnapi romantikus vígjáték sok humorral és érzelemmel. A film világpremierje az „A” kategóriás Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol a Venice Days szekció zárófilmjeként vetítették. A Hárommal több esküvő az elmúlt év legnagyobb hazai kasszasikere lett Spanyolországban, és 7 kategóriában jelölték az év legjobb spanyol filmjeinek járó Goya-díjra, a Spanyol Filmakadémia elismerésére. A főszereplő Inma Cuesta előzőleg a nagy szakmai és közönségsikert arató Blancanieves-ben játszott főszerepet, míg a filmbeli édesanyját megformáló Rossy de Palma-t Pedró Almodovar fedezte fel, és a rendező számos filmjében szerepelt (A vágy törvénye, Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén, Kötözz meg és ölelj!, Kika, Titkom virága).

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × három =


Scroll to top