Három a magyar igazság – hány a boszorkány?

A három igazi mesebeli szám, de három a magyar igazság is és a vallásban is jelentős szerep jut ennek a számnak, gondoljunk csak a szentháromságra. Tisztában vannak ezzel a Hófehér és a vadász folytatásának alkotói is, így meglehet, hogy ebben a filmben egyszerre három boszorkány támad majd a vadászra! És nem is akármilyenek! Filmhírek a Filmrakatban.

A rajongókat nem hagyja nyugodni a hír, hogy a Hófehér és a vadász folytatásában, a Huntsmanben három A-kategóriás színésznő is főszerepet kapott: a főgonosz Charlize Theron mellett Emily Blunt és Jessica Chastain is színre lép.

Van, aki úgy spekulál a fórumokon, hogy miután Kristen Stewart nem tér vissza, s így Hófehér kiesik, a folytatásban három boszorkány lép ringbe a vadász (Chris Hemsworth) ellen. Ez a képlet egyszer már működött: az Eastwicki boszorkányok című Updike-adaptációban is három kiváló színésznő (Cher, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer) volt a főszereplő, és szépen elvitték a vállukon a filmet. Ha a Huntsman alkotói e logika mentén gondolkodnak, a humor sem fog hiányozni a produkcióból.

Csakúgy mint a  magyar népi mesevilágban, világ nagy részén is a hármas az egyik leggyakrabban előforduló szám. Három kismalac, szegényember három fia, három kívánság. Akkor miért ne lehetne egy hollywoodi szuperprodukcióban három boszorkány?

A Hófehér és a vadász folytatását (Huntsman) várhatóan 2016. áprilisában mutatják majd be a hazai mozik.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + öt =


Scroll to top