Harcban_elve (1)

Harcban élve

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Sylvester Stallone feszült hangulatú forgatókönyve alapján készült a Harcban élve című akció thriller, Jason Statham és James Franco főszereplésével.

Harcban élve – plakát

Azt a Fogságban című filmből már tudjuk, hogy hogyan viseli Hugh Jackman a családját ért támadást. Most megnézhetjük ugyan ezt Stathammel is.

Harcban élve (+16)

2013 – színes amerikai akció thriller

Eredeti cím: Homefront
Chuck Logan regénye alapján a forgatókönyvet írta: Sylvester Stallone
Rendezte: Gary Fleder

Szereplők: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth, Frank Grillo

Bemutató dátum: 2013. november 28.
Magyarországon forgalmazza a ProVideo
Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök és lánya Kit
Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök és lánya Kit

Harcban élve története röviden

Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék, és tönkre tegyék.

Piszkos üzelmek folynak a kisvárosban
Piszkos üzelmek folynak a kisvárosban

Broker ezután az incidens után lassan rájön, hogy milyen piszkos üzelmek folynak a kisvárosban, amihez a rossz hírű családnak is köze van. A bűnhálózat feje egy szociopata drogbáró, Gator Bodine (James Franco), aki miután felfedi az ügynök kilétét, hajtóvadászatot indít ellene, veszélybe sodorva Kit életét is. Broker egyetlen esélye, hogy megvédje családját, és a város lakóit, ha fegyvert ragad, és leszámol a velejéig gonosz kiskirályokkal.

Harcban_elve (4)
Harcban élve című akció thriller, Jason Statham és James Franco főszereplésével.

Az alkotókról

Jason Statham az elszánt apa, a profi ex-ügynök szerepében tér vissza a mozikba, aki most a rossz fiút alakító James Francoval néz farkasszemet. Az amerikai kisvárosi miliőben játszódó feszült hangulatú film Sylvester Stallone izgalmas forgatókönyve alapján készült, a mellékszerepekben pedig olyan tehetséges színésznők tűnnek fel, mint Winona Ryder és Kate Bosworth.

Hogyan kapta meg Jason Statham Phil Broker szerepét?

Az akciósztár – utalva párszor a Feláldozhatók 2 forgatására – így beszélt erről:

A forgatási helyszíneken sok időt töltöttünk együtt és beszélgettünk mindenféle dolgokról. Sly beszélt arról, hogy mit írt az évek során, hogy van a tarsolyában, egy forgatókönyv: “Jason, van ez a sztori, a Homefront és azt akarom, hogy olvasd el!” Egy pillanat alatt megfogott a dolog, mert egy: Sly írta és kettő: imádtam ahogy megírta. Aztán azt Sly csak annyit mondott: “Azt akarom, hogy játszd el ezt a szerepet!” Szóval így lettem Phil Broker.

Feliratos előzetes

http://youtu.be/jc_MWMJUZCE

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − nyolc =


Scroll to top