Hány még a 32, Mr. Firth?

Kingsman, a titkos szolgálat (2015) - Samuel L. Jackson és Colin FirthMátyás király kérdezte a mese szerint az öreg parasztembert emígyen: Hány még a 32? Ezzel arra kérdezett rá, hogy vénségére hány foga maradt az öregnek, az eredeti 32-ből. Mi ilyet nem kérdeznénk Colin Firth-től, nehogy szekálásnak vegye: a Kingsman forgatása alatt ugyanis kiverték egy fogát! Sztárhírek a Filmrakatban.

A szupererőszakos és igencsak gátlástalan kémparódia, a Kingsman – A titkos szolgálat (már a mozikban) meghökkent és megnevettet. De van, akinek beletörik a foga.

Például a főszereplőnek, Colin Firth-nek beletört. A szuperelegáns szuperkémet alakító Firth eggyel több műfoggal játszik mostantól.

– Nagyon sok akciójelenetet vettünk a filmhez, sokkal rosszabbul is járhattam volna – nyilatkozta Colin Firth. – De az egyik bunyónál… azt hiszem, a barlangban összetalálkoztam egy kemény tárggyal. Egy puskával vagy egy fémrúddal vertek képen. Kicsit beleszédültem, de azt észre sem vettem, hogy kitört egy fogam… csak a szünetben tűnt fel, hogy vért köpök…

Ehhez Samuel L. Jackson – a filmbeli főgonosz – csak ennyit tett hozzá:

– Az igazi szuperkémnek nyilván volna egy öngyújtóba épített fogvisszanövesztő készüléke…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =


Scroll to top