Újra jönnek a hang után tájékozódó szörnyek

Hang nélkül - Emily BluntA hang után tájékozódó szörnyek elől menekültek a Hang nélkül film főhősei 2018-ban. Hamarosan jön a mozikba a folytatás. Hogyan űberelheti az első film sikerét?

Fölkerült a netre a Hang nélkül 2 félperces elő-előzetese, amiből nem sok új dolog derül ki: Emily Blunt és két filmbeli gyermeke az erdőben lopakodnak, tehát továbbra is kerülniük kell, hogy zajt csapjanak, mivel a hang után tájékozódó szörnyek vadásznak rájuk.

A CinemaBlend filmes portál eltöprengett azon, mi várható a második részben, azaz mennyiben sikerül meglepetést okozni a nézőknek.

Egy biztos: újra jönnek a hang után tájékozódó szörnyek

A Hang nélkül az 2018-as szezon váratlan nagy sikere volt, a közönség és a kritikusok is nagyon szerették, ennek köszönhetően 17 milliós költségvetés mellett 341 millió dolláros összbevételt ért el. Legalább ezt az eredményt illik hoznia a folytatásnak.

A CinemaBlend úgy okoskodik, hogy az alkotók két irányban indulhattak el.

Egyfelől erősíteniük kellett a humán interakciót, azaz új szereplőket kellett beilleszteni a történetbe, erre utal, hogy két nagyágyú, Cillian Murphy és Djimun Hounsou csatlakozott a színészcsapathoz. Várható, hogy az új karakterek konfliktusokat fognak generálni, ahogyan a zombis műfajban sem az élőhalottak, hanem az emberek jelenti a legnagyobb veszélyt.

Másrészt a szörnyekkel is kezdeni kellett valamit. Az első részből kiderült, hogy a vak, de hang után tökéletesen tájékozódó szörnyek erőssége egyben a legnagyobb gyengéjük is: a magas frekvenciájú zajok összezavarják őket.

A CinemaBlend szerint felmerül a kérdés, hogy a szörnyek tudnak-e alkalmazkodni az új kihíváshoz, tekintettel arra, hogy az idegen evolúció által kitermelt csúcsragadozók, akik sokat utaztak azért az űrben, hogy a Földön emberekre vadásszanak.

Tavasszal valószínűleg minden kiderül.

Forrás: UIP-Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 5 =

Scroll to top