Hang nélkül folytatásról beszélt a Paramount főnök

A Paramount elnök-vezérigazgatója a következő Hang nélkül horrorfilmről is beszélt a CinemaCon filmünnep megnyitóján. John Krasinski filmje óriási bevételt produkált, ami többszörösen meghaladva a befektetett 17 millió dollárt.

Elkészül a Hang nélkül folytatás - Emily Blunttal, vagy nélküle?
Elkészül a Hang nélkül folytatás – Emily Blunttal, vagy nélküle?

„Ha valaki öt éve azt mondja nekem, hogy a Paramount stúdiónak lesz egy olyan bombasikere, ami majdnem némafilm, és A hivatal című vígjátéksorozat vicces sztárja a főszereplője, azt mondtam volna: hű, a Paramountnál szeretnék dolgozni” – mondta Jim Gianopulos, a Paramount elnök-vezérigazgatója, aki tavaly foglalta el hivatalát.

Szóba került az Új Hang nélkül film is

A stúdiófőnök a fent idézett poénnal nyitotta meg Las Vegasban az idei CinemaCon filmünnep Paramount-szekcióját. A Hang nélkül (Quiet Place) mozifilmre utalt, amely a stúdió legnagyobb sikere a 2016-os Star Trek: Mindenen túl óta, mivel mindössze 17 millió dollárból készült, de már 200 millió dollár fölött jár az összbevétele.

Gianopulos A hivatal említésével arra célzott, hogy ez a széria tette ismertté John Krasinskit, akA hivatali a Hang nélkül egyik forgatókönyvírója, rendezője, és felesége, Emily Blunt színésznő mellett ő a másik főszereplő. A gyönyörű színésznő – ahogy azt korábban megírtuk – az új filmje alapján akár néma is lehetne, de ha a nők jogairól van szó,akkor hallatja a hangját!

A Hang nélkül azért nevezhető „majdnem némafilmnek”, mert hőseinek semmilyen zajt nem szabad csapniuk, nehogy az emberekre vadászó titokzatos szörnyek meghallják őket. A horrorfilmben végig rettegésben él a család, bármilyen apró zaj az életükbe kerülhet. A borzongás szerelmeseinek már nem kell sokat várnia, a horrorfilm hazai bemutatója május 3-án lesz és a második Hang nélkül elkészítése is hivatalosnak tűnik..

Hirdetés

A stúdiófőnök egyben azt is bejelentette, hogy a Hang nélkül folytatást kap, de azt nem árulta el, hogy Krasinski és felesége benne lesznek-e. Emily Blunt esetében nagyon meg kell szervezni a forgatást, hiszen napjaink egyik legfoglalkoztatottabb filmsztárjáról van szó. Róla korábban több érdekességet is összegyűjtöttünk ebben a cikkben.

További jó hír viszont, hogy a Paramount a közeljövőben még két Star Trek-filmet tervez, az viszont most nem került terítékre, hogy tényleg Quentin Tarantino rendezi-e valamelyik várható epizódot, ahogyan korábban rebesgették. Star Trek és Hang nélkül folytatás – remek hír a rajongóknak!

Forrás: UIP Duna

Scroll to top