Quantcast

Hang nélkül 2


előzetes, szereplők, plakát, tartalom, képek, premier

A Hang nélkül 2. részében az Abbott család ismét a hang után tájékozódó idegen lények elől bujkál. A földönkívüli szörnyek minden apró zajra azonnal támadnak. De nem csak a titokzatos szörnyek jelentenek rájuk veszélyt. Szerinted mennyire dermesztő a csend?

Hang nélkül 2 plakát

Hang nélkül 2 (A Quiet Place Part II)

amerikai film, 96 perc, korhatár: 16 év, IMDb

Az Abbott család ismét a hang után tájékozódó idegen lények elől bujkál. De nem csak a titokzatos szörnyek jelentenek rájuk veszélyt.

Rendezte:
John Krasinski
Forgatókönyv:
Szereplők:
Cillian Murphy, Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Ashley Dyke, Djimon Hounsou.

Hazai mozipremier: 2021. június 17.

Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film

Gyártó: Buffalo FilmWorks, Paramount Pictures, Platinum Dunes, Sunday Night

Tartalom

Az otthonukban történt halálos eseményeket követően az Abbott családnak a külvilág borzalmaival kell szembesülnie, miközben tovább küzdenek a túlélésért – a legnagyobb csendben. És immár a családfő, azaz apa nélkül...

Az életben maradt édesanya, egy csecsemővel és két kisgyerekkel menekülni kényszerül, kimerészkedik a külvilágba  és egy városban próbál búvóhelyet találni, ahol a csontig hatoló félelem az úr. Miközben az együttérzés már szinte teljesen kiveszett az emberekből, Abbotték nem csupán egymást védelmezik a teljes csöndet parancsoló kietlen világban, hanem reményt is keresnek a tomboló borzalom közepette.

Miután arra kényszerülnek, hogy nekivágjanak az ismeretlennek, gyorsan ráeszmélnek, hogy nem csak a hangra vadászó szörnyek jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl.

Amíg az előző részben a farm "biztonságában" volt a család, addig csak sejteni lehetett, hogy rajtuk kívül vannak más túlélők is. Amint kitették onnan a lábuk ez immár bizonyossággá vált.

A menedék keresése közben Abbotték belebotlanak egy régi ismerősbe, Emmettbe. Barát, vagy ellenség? A magányos farkasként bújkáló emberről első pillanatban ezt nehéz eldönteni.


A film első részének filmajánlóját itt találod: Hang nélkül 1. John Krasinski rendező állítja, nem tervezett folytatást, de a produkció annyi kérdést hagyott megválaszolatlanul, hogy elkészítette a második részt. Ebben a történetben ő már nem szerepel, hiszen az előző film végén meghalt a karaktere (Lee-t alakította, a családapát).


Az első rész sikere után nem csoda, ha jelentős várakozás előzi meg a folytatást. A 2021 legjobban várt filmjei közé is bekerült a Hang nélkül 2.

Hang nélkül 2 szereplők

Nézd meg melyik színész melyik karaktert alakítja a filmben:

  • Emily Blunt - Evelyn Abbott
  • Cillian Murphy - Emmett
  • Noah Jupe - Marcus Abbott
  • Millicent Simmonds - Regan Abbott
  • Djimon Hounsou
  • Ashley Dyke - Woman in the Window
  • Wayne Duvall - Roger
  • Blake DeLong - Actor

Cillian Murphy az első filmben nem szerepelt. A filmelőzetes alatt találsz egy rövid videót, amelyben a Hang nélkül 2-ről és a saját szerepéről beszél a filmsztár.

Jelenetfotók-képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!
Fotók: UIP Duna-film - Jonny Cournoyer © 2019 Paramount Pictures. All Rights Reserved

Előzetes

Magyarul beszélő előzetes

További érdekességek a film kapcsán

Tudtad, hogy nem veti meg a whiskey-t Emily Blunt és a férje? Olvass erről bővebben a linkre kattintva!


Tudod miért a moziban kell megnézni ezt a filmet? Mert csak ott élvezhető teljesen a Hang nélkül 2.


Emily Blunt szerint az első rész egyszeri alkalom volt, nem kell mindenhez folytatást csinálni. Nézd meg mitől változott meg a véleménye: Feleslegesnek tartotta a Hang nélkül folytatását Emily Blunt


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 2 =

Scroll to top