Quantcast

A Halloween horror történet szálai 1963-ig nyúlnak vissza

A félelmetes Halloween sorozat története 1963-ban az illinoisi Haddonfieldben kezdődött. A videóból megtudhatod, milyen rémségek történtek egy amerikai kisvárosban, hogyan került kapcsolatba Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a Gonosszal.

Így kezdődött a Halloween horror történet

1963-ban egy hatéves kisfiú Haddonfield városában hidegvérrel kivégezte a saját nővérét. 15 év múlva a már felnőtt kisfiú – Michael Myers – megszökött a biztonságos őrizetből és visszatért szülővárosába.

Ha már ott volt, brutálisan legyilkolta egy családi ház összes lakóját, kivéve a tinédzser korú Laurie Strodet. 1978-at írtunk ekkor.

2018-ban egy késes gyilkos jelenik meg Haddonfieldben. Csak Laurie Strode gondolja azt, hogy az 1963-ban kezdődött brutális gyilkosságsorozat folytatásával és magával Michael Myers-szel van ismét dolga a bűnüldöző szerveknek.

A város lakói nincsenek biztonságban, mindenhol veszély leselkedik rájuk. Elkerülhetetlennek látszik, hogy Laurie Strode és Michael Myers újra farkasszemet nézzenek egymással.

Vajon sikerül végérvényesen véget vetni a borzalmaknak, vagy pár éven belül újra megjelenik a kisvárosban a Gonosz? Mint tudjuk, már többször szóba került a 2018-as Halloween folytatása, így előfordulhat, hogy a végső leszámolásra még várni kell…

AZÓTA TÖRTÉNT: Laurie Strode és Michael Myers pokoli története nem ért véget. 40 év után az alkotók elérkezettnek látták az időt, hogy bemutassák hogyan folytatódik a rémálom. Ehhez azonban nem lett elég egy film, ezért Halloween filmsorozat készült a történetből.

Scroll to top