Halloween folytatás közeleg – egyre biztosabb egy újabb rémálom

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Most szeptemberben kezdődik a Halloween 2. forgatása, és bő egy évre rá mutatják be a Halloween folytatást, adja hírül az indiewire. Ki a főszereplő, ki a producer és milyen jelek utalnak a folytatásra? Kiderül az írásból!

 

A megszokott csapat készíti a Halleween 2 filmet

Halloween folytatás a láthatáron!
Jamie Lee Curtis jelenetfotón az első Helloween filmből

A főszereplő természetesen Jamie Lee Curtis, a forgatókönyv megírását és a rendezést az előző részt sikerre vivő David Gordon Greenre bízzák.

A hír valószínűleg nem sokkolta azokat, akik szívesen olvasnak filmekről, hiszen az alkotók hónapok óta sejtelmesen utalgattak a folytatásra. A projekt mögött álló Jason Blum producer már a reboot első részének bemutatásakor azt mondta, ha a produkció sikeres lesz, megfontolja a második rész elkészítését. Cége, a Blumhouse Productions előjelzési listáján egy ideje szerepel az Untitled Blumhouse Project (Cím nélküli BH projekt) nevű produkció jövő év október 20-ára időzítve – most már biztos, hogy ez lesz a Halloween 2.

További jelentős utalás, hogy David Gordon Green korábban elárulta, még egy szekérderéknyi ötlete van egy esetleges második rész számára, legutóbb pedig Blum kitett egy képet a netre, amelyen Jamie Lee Curtisszel mosolyognak, és azt írta hozzá, hogy tárgyalnak bizonyos dolgokról.

Anyagilag biztosan megéri az új horrorfilmet elkészíteni

A tavaly októberben bemutatott Halloween 10 millió dollárból készült, és 255 milliót hozott, ami valószínűvé tette a folytatást. A film végén Curtis karakterének családja csapdába ejti a késes gyilkost a pincében, rágyújtják a házat, de a következő jelenetben a lángoló pincében nem látni a gyilkost.

A vége főcím alatt a feltehetően életben maradt rém zihálása hallatszik – ez a megoldás megfelel a sorozat hagyományainak, ugyanakkor jótékonyan utat nyit a folytatás számára.

Forrás: UPI Média

(Halloween 2. – hazai bemutató: 2020. október)

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Scroll to top