Megdöbbentő tény látott napvilágot: a halálosztó baba létezik!

Az Annabelle filmeket már nagyon sokan megnézték, hamarosan bemutatásra kerül a franchise 3. része is. Azt azonban a rajongók közül is csak kevesen tudják, hogy a halálesetekért felelős baba nem a képzelet szüleménye: a valóságban is létezik!

Egy baba mind felett, azaz soha ne dobd ki a halálosztó babát!

Annabelle 3 - a halálosztó baba
A halálosztó baba létezik!

Kísértetiesen nehéz szétválasztani a valóságot és a képzeletet. A Démonok közt franchise alkotói, élükön James Wan-nel mindent elkövetnek, hogy újra és újra elmondhassák: a Démonok között-filmek, amelyek a Warren-házaspár szelleműző eseteit dolgozzák fel, mindig a részletes esetleírásokon alapulnak, és amennyire a műfaj engedi, pontosan követik az egykori eseményeket.

Ám a sorozat leágazásai, az Annabelle-filmek [1][2] vagy Az apáca teljesen a képzelet szülöttei. Vagy hát, majdnem teljesen.

Hiszen az Annabelle 3.-ban (Annabelle Comes Home, hazai bemutató június 23.) szerepel Ed és Lorrain Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga játssza őket), sőt ezúttal az ő connecticuti házuk mása a film fő helyszíne.

A cikk alján megnézheted a film magyarul beszélő előzetesét!

Ha kiengeded a pincéből, vállald a következményeit!

Csak egy baba. De nem akármilyen!
Csak egy baba. De nem akármilyen!

A pár a valóságban is az ottani pincében gyűjtötte mindazokat a tárgyakat, amelyekkel a szellemek elleni harcuk során találkoztak. Köztük egy babát, amely állítólag több ember haláláért felelős, és Annabelle-nek hívják.

Igaz, nem pont úgy néz ki, mint a filmbeli.

A filmvásznon egy porcelánbaba fenyegeti az élők nyugalmát, a pincében, egy megszentelt vitrinbe zárva pedig egy rongybabát őriznek – még ma is.

Az áldott vitrin olyan, mint a kutyák elektromos kerítése: megmutatja a bennlévőnek, meddig tart az ő játszóterülete, és hova nem léphet ki

– nyilatkozta néhány éve Lorrain Warren, aki haláláig kitartott véleménye mellett: felelőtlenség lett volna, ha kidobja a babát vagy másképp megszabadul tőle.

Nézd meg a film magyarul beszélő előzetesét:

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − négy =

Scroll to top