Halálos iramban gyarapodik a bevétel is

- filmrakat | 2015. április 23. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Halálos iramban 7 (2015) amerikai akciófilmVin Diesel és a Halálos iramban 7 csapat nagyon tud valamit: pénzt csinálni! Túllépte az egymilliárd dollárt a film eddigi bevétele és még mindig nincs vége, özönlenek a nézők a moziba, hogy megnézzék Paul Walker utolsó száguldását. Filmhírek a Filmrakatban.

Tizenhét nap alatt több mint egymilliárd dolláros összbevételt ért el a Halálos iramban hetedik része. A gyártó Universal stúdió történetében ez az első produkció, amely az eredeti mozibemutató után ilyen eredményt ér el, s ez egyben filmtörténeti rekord is, mert ilyen gyorsan még egy alkotás sem lépte túl a bűvös határt. A Halálos iramban-sorozat filmjeinek összbevétele ezzel megközelíti a 3,4 milliárd dollárt.

A hazai nézők is kedvelik Vin Diesel és csapatának kalandjait, a filmre 334 ezren ültek be, 450 millió forintot hagyva a pénztárakban. Ez azt jelenti, hogy a Halálos iramban 7 már a napokban lekörözi az idei év eddigi legnézettebb filmjét, A szürke ötven árnyalatát.

Közben Vin Diesel megerősítette a hírt, hogy a Halálos iramban 8-ban valóban a mostani részben felbukkant, Kurt Russell által alakított titokzatos karakter továbbépítésével teszik még izgalmasabbá a cselekményt.

Emeljük a tétet akcióban, cselekményben és a jellemábrázolást illetően is – mondta a sztár. Diesel a rajongók érzelmeit is célba vette: – A hetedik rész Paulért volt, a nyolcadik pedig az ő ajándéka lesz – utalt a másik főszereplőre, Paul Walkerre, aki a produkció forgatása idején vesztette életét.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

9 + 11 =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább