Halálos iramban 7 (2015) amerikai akciófilm

Paul Walker - Halálos iramban 7A Halálos iramban 7. (Fast and Furious 7) még Paul Walker főszereplésével készült, aki már sajnos semmilyen földi mozifilmben nem szerepelhet. Vin Diesel oldalán azonban még egyszer, utoljára megmutatja, milyen az igazi száguldás! Filmajánló a Filmrakatban.

Halálos iramban 7 (+16)
Színes, szinkronizált amerikai akció-thriller, 2015,

Gary Scott Thompson karakterei alapján írta Chris Morgan. Operatőr Stephen F. Windon. Producer Neal Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell. Rendezte James Wan

Szereplők:
Dominic Toretto: Vin Diesel (Galambos Péter)
Brian O’Conner: Paul Walker (Rajkai Zoltán)
Hobbs: Dwayne Johnson (Schneider Zoltán)

Országos bemutató: 2015. április 2. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Halálos iramban 7 (2015) amerikai akciófilm

Halálos iramban 7 – filmajánló

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Ian Shaw (Jason Statham), aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A csapat készen áll, hogy megölje azt az embert, aki a legjobb barátjuk haláláért felelős.

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben a Halálos iramban 6. részéből visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét.
Eredeti cím: Fast and Furious 7

Halálos iramban 7 – szinkronizált előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top