Halálos fenyegetést kapott Schwarzenegger

- filmrakat | 2015. március 20. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Schwarzeneggerek: apa és fia

Nem Arnold Schwarzenegger, hanem a fia, Patrick kapta a halálos fenyegetéseket, melyek hátterében – mi más lenne? – egy nőügy van. Úgy néz ki Miley Cyrus rajongói mindenre képesek a fiatal énekesnő védelmében, a twitteren üzentek Patricknak! Sztárhírek a Filmrakatban.

Halálos fenyegetéseket kap Patrick Schwarzenegger azok után, hogy egy hölggyel látták ölelkezni egy üdülőhelyen, és az esetről fotó is készült. A hölgy nem Patrick barátnője, Miley Cyrus volt, ezért az énekesnő rajongói nagyon begurultak, és a Twitteren átkozzák a Terminátor fiát. Van, aki felteszi a kérdést, hogy ki ölné meg Patrickot a kedvéért, más odáig megy, hogy még a fiatalember pizzériáját is felgyújtaná. Megint mások az öreg Schwarzit is bevonják a támadásba, mondván, az alma nem esik messze a fájától, hiszen a Terminátor is megcsalta a feleségét, sőt, fia is született a félrelépés nyomán.

Eközben Patrick hiába bizonygatja, hogy nem csalta meg Miley-t, védekezése süket fülekre talál. Az énekesnő pedig vad bulizásba kezdett, hogy feledje nagy szerelmi csalódását. (Bár a vad bulizásra valószínűleg dráma nélkül is sor került volna.)

A nemrég hazánkban járt Arnold Schwarzenegger kedvenc szerepében tér vissza hamarosan a Terminator: Genisysben, míg Patrick az agresszív élőhalottakat aprítja majd a Scouts vs. Zombies című horrorvígjátékban.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább