Kenneth Branagh új Agatha Christie története: Halál a Níluson

Death On The Line


Az Agatha Christie krimikben mindig megtörténik, hogy Hercule Poirot elkapja a gyilkost. Mégis izgalommal várjuk, hogy milyen furfangos módon nyomoz a belga detektív. Hogyan tudja a sok gyanúsított között megtalálni azt az egyet?

A 20th Century Studios igazi sztárparádét hozott össze ehhez a filmhez. Az alábbiakban a szereplők, a rövid tartalom és az előzetes mellett sok más érdekességet is olvashatsz a filmről.

Lássuk:

Halál a Níluson (Death On The Line)

Amerikai film - Krimi. Korhatár: 12E év

A belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg.

A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók, akik sötét fordulatok elé néznek, mielőtt szembesülnek a végső, döbbenetes megoldással.


Mielőtt továbbkattintasz, nézd meg az előzetest és a szereposztást! Görgess lefele!

Halál a Níluson filmelőzetes


"Volt már olyan veszettül féltékeny, hogy ölni tudott volna?"

Hirdetés

A legfrissebb előzetesek megtekintéséhez kattints a linkre!

Várj csak, most jön pár érdekesség a film kapcsán!


Halál a Níluson érdekességek

Hercules Poirot, a belga nyomzó az előző film végén azt mondta: halál a Níluson. Az a film is Agatha Christie regénye alapján, Kenneth Branagh rendezésében készült. Talán előre vetítette az új film elkészítését az az elejtett mondat? Jó lesz figyelni ki mit mond, a Halál a Níluson végén...


Mindenki vidáman táncol a hajón, még a gyilkos is...

Halál a Níluson - mindenki vidáman táncol a hajón

Ha eldöntötted, hogy a véleményed megtartod magadnak, akkor böngéssz tovább az oldalon. De legalább a like jelre kattints! Ha mégis elmondanád a film kapcsán a gondolataidat, írd meg a hozzászólás részben!

Halál a Níluson plakát

Hirdetés

Rendezte: Kenneth Branagh Szereplők: Annette Bening, Armie Hammer, Tom Bateman, Gal Gadot. Ali Fazal.

Hazai mozipremier: 2022. február 10.

Magyarországon forgalmazza: Forum Hungary

Gyártó: 20TH CENTURY STUDIOS

Gyártás éve: 2022


Kenneth Branagh folytatja Agatha Christie sorozatát egy újabb klasszikussal. A történet több filmfeldolgozást kapott, az eddigi legismertebb az 1978-as változat, melyben Peter Ustinov alakította a híres Poirot felügyelőt.


A film premierjét többször elhalasztották. Eredetileg a bemutató 2019-ben lett volna, de megcsúsztak a forgatással. A 2020-as mozipremier a Covid 19-járvány miatt maradt el. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a mozik 2022. februárjában kezdik játszani a filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =

Scroll to top