Ha azt mondom: Terminátor…

- filmrakat | 2014. május 7. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ha azt mondom Terminátor, akkor azt mondod: Arnold Schwarzenegger. A színész, akinek a neve eggyé vált a kultfilmmel és aki most visszatér a sikersztori legújabb filmjében!

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger az Erőnek erejével című filmben

Halhatatlan szállóige lett a “visszatérek“, amit Arnold Schwarzenegger Terminátorként mond, most pedig kiderült, hogy a sztár az életben is komolyan gondolta, amit kiborgként olyan határozottan állított.

Tudniillik azt, hogy hiába volt sikeres kormányzója Kaliforniának, nem akart a politikában maradni, mindig is vissza akart térni a filmezéshez, mert ez az igazi szenvedélye.

Az volt a küldetésem, hogy egy időre felfüggesszem a színészetet, és Kalifornia kormányzója legyek, mert jobbá akartam tenni ezt az államot – mondja a sztár legújabb interjújában. – De soha eszembe sem jutott, hogy karrierpolitikusként folytassam, induljak szenátorként vagy képviselőként, vagy bármi hasonló. A gyerekkori álmom az volt, hogy testépítő világbajnok legyek, utána pedig mozisztár. Ez az álmom valóra is vált, most pedig folytatni szeretném a színészetet. Óriási megtiszteltetés volt egy időre a köz szolgájának lenni, mert élveztem az emberek bizalmát és adhattam nekik valamit cserében, de az én igazi szakmám a színészet, mert ebben lelem a legnagyobb örömöt.”

Közben már forgatják a Terminátor-sorozat következő részét, és az alkotók nekiláttak az információk óvatos szivárogtatásának. A rajongók már törhetik is a fejüket, hogyan alakul az új történet cselekményének idővonala. Ugyanis kiderült, hogy a Terminátor 5-ben benne van az első rész legendás nyitójelenete, amelyben a jövőből megérkező halálosztó ruhát szerez a rátámadó huligánoktól. A jelenet végén a kamera kinyit, és megjelenik az öreg Schwarzenegger, vagyis a T-800-as kiborg a távolabbi jövőből. Hogy ebből a kacifántos helyzetből miként sikerül kikeveredni, a mozikban majd kiderül.

Terminator: Genesis
Hazai bemutatóvárható időpontja: 2015. június

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő − 4 =

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább