Gyilkos páros (Mr. Right, amerikai akcióvígjáték, 2015)

Mit tehet az ember lánya, ha beleszeret egy számára szinte minden szempontból tökéletes bérgyilkosba? A Gyilkos páros: az épp egy szerelmi csalódás után lévő Martha (Anna Kendrick – Tökéletes hang) és az áldozat mellett a megbízót is kinyíró Francis (Sam Rockwell – Hold, A hét pszichopata és a si-cu).

Gyilkos páros (16)
színes, szinkronizált amerikai akcióvígjáték, 2015

Eredeti cím: Mr. Right
Rendező: Paco Cabezas
Írta: Max Landis
Szereplők: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransome

Magyarországi bemutató: 2016. április 28. Magyarországon forgalmazza: Cinetel Kft.

Gyilkos páros – filmajánló

Martha teljesen padlón legutóbbi szakítása óta. Hol teljesen magába zárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel (Sam Rockwell – Hold, A hét pszichopata és a si-cu). A férfinak valóban vannak furcsa tulajdonságai, de Martha félresöpri a gyanús jeleket és viszonyt kezd vele. Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten hibbantak egy kicsit. Ami azt illeti, Francis egy kicsit jobban. Ő ugyanis egy bérgyilkos.

Nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel nem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell, elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

Gyilkos páros – filmelőzetes

https://youtu.be/hc6g0vHCURY
2016.04.28 Gyilkos páros (Mr. Right, amerikai akcióvígjáték, 2016)

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top