Gyakornokok

- filmrakat | 2013. május 5. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Owen Wilson és Vince Vaughn a Gyakornokok (The Internship) című vígjátékban ismét együtt komédiázik, és a szereplők között ott van Will Ferrell is. Nick (Wilson) és Billy (Vaughn) internet analfabéták, ám miután elveszítik állásukat a Googlenál próbálnak szerencsét.

A Gyakornokok főszereplői már játszottak együtt korábban. Az Ünneprontók ünnepe című 2005-ös komédiában Vince Vaughn, Owen Wilson és Will Ferrell is főszereplő volt, a film eddig csaknem 300 millió dollár bevételt hozott az alkotóknak.

Gyakornokok: Vince Vaughn és Owen Wilson korábban már játszott együtt

Gyakornokok: Vince Vaughn és Owen Wilson korábban már játszott együtt

GYAKORNOKOK [+12]

amerikai filmvígjáték

Fényképezte: Jonathan Brown.
Látvány: Tom Meyer.
Írta: Vince Vaughn.
Rendezte: Shawn Levy

Főszereplők: Vince Vaughn, Owen Wilson, Will Ferrell, Rose Byrne, John Goodman.

Bemutató: 2013. június 13-án.
Forgalmazza az Intercom.
Gyakornokok. A Google a gazdaság meghatározó szereplője

Gyakornokok. A Google a gazdaság meghatározó szereplője

Google a gazdaság meghatározó szereplője

A keresőóriás beleszőtte magát az életünkbe, az interneten a legtöbbet megnyitott oldal a google.com, bármi kérdésünk van, bármit keresünk, hozzá fordulunk. Már olyan új szavak is születtek a révén, mint például a kiguglizni. A Google természetesen nem csak egy kereső weboldal, hanem egy folyamatosan növekvő multinacionális vállalat, mely meghatározó szerepet tölt be a világ gazdaságában. A céget két egyetemista, Larry Page és Sergey Brin 1998-ban alapította, az akkor már jól menő SUN 100000 dollárjának segítségével. A Gyakornokok egy kis bepillantást enged az óriásvállalat életébe.

Gyakornokok:  Nick  és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Röviden a Gyakornokok története

Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) kereskedő zsenik: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak… ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak.

Gyakornokok:  hőseink kénytelenek új életet kezdeni

Gyakornokok: hőseink kénytelenek új életet kezdeni

Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után az internetes nagyhatalom, a Google gyakornokai lesznek. Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL (LOL = Laughing Out Loud, azaz hangos nevetés). Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért – de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × egy =