Gucci Ház előzetes – hogy fér el ennyi sztár egy filmben?

Olyan jól sikerült a Gucci Ház előzetes, hogy azon kaptam magam: már bújom az internetet, hogy mikor lesz a mozipremier! Hogy miért? Ha a trailer alapján nem derül ki, nézd meg az előzetes alatt!

Olyan jól sikerült a Gucci ház előzetes, hogy azon kaptam magam: már bújom az internetet, hogy mikor lesz a mozipremier! Hogy miért?

Nem meglepő, hogy komoly várakozás övezi a filmet. Ha csak a Gucci család férfi tagjait alakító színészeket sorolom fel a Gucci Ház (House of Gucci) című filmből, már azt fogod mondani: állj, veszek egy mozijegyet! Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver és Jeremy Irons alkotja a veretes Gucci névsort. És akkor a női főszereplőkről még szó sem esett.

A film igaz történeten alapul, az USA-ban november 24-én kerül mozikba. A tengerentúlon is nagy várakozás előzi meg Ridley Scott új filmjét, és nem csak a parádés szereposztás miatt.

A kilencvenes évek végén játszódó történetben egy gyilkosság borzolja fel a kedélyeket: Maurizio Guccit, a híres divatház vezetőjét (Adam Driver alakítja a filmen) meggyilkolják és a gyilkosságot Maurizio felesége, Patrizia Reggiani szervezte meg.

Nem biztos, hogy a Gucci Ház előzetes alapján meg tudod mondani, kik a film szereplői

De természetesen segíteni fogunk a megismerésben. Aki a Gucci Ház előzetes monológját mondja, az nem más, mint Patrizia Reggiani, akit Lady Gaga alakít. Az énekesnő olyan nevek előtt kapta meg a szerepet, hogy el sem hiszed: Angelina Jolie, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Margot Robbie és Natalie Portman neve is felmerült a „Fekete Özvegy” szerepére, ám végül Lady Gaga kapta meg.

Az énekesnő a Csillag születik (2018) kirobbanó sikere óta nem vállalt filmszerepet, ezt azonban nem hagyhatta ki.

A férfiakról már esett szó, de most párosítsuk össze a szerepeket a színészekkel. Az öreg Aldo Gucci szerepét Al Pacino kapta, Rodolfo Gucci szerepében pedig Jeremy Irons lesz látható. Utóbbi szerepet eredetileg Robert De Nironak szánták, ám ez valamiért nem jött össze. Jared Leto Paolo Gucciként lesz látható a mozivásznon, Adam Driver pedig a szomorú véget ért Maurizio Gucci lesz a filmben.

Ha csak a férfi főszereplőket nézzük, három Oscar-díjas és egy Oscar-jelölt színész.

A női szerepeket is kiváló sztárok kapták a Gucci filmben. Lady Gaga Oscar-díjas, Salma Hayek pedig volt Oscar-jelölt. Hayek a magyarul kicsit furcsán hangzó Pina Auriemma karaktert alakítja.

Hogy ez a film kinek hoz jelölést, esetleg Oscar-díjat, az a jövő zenéje.

A rendező zseni, Ridley Scott igazi világsztárokkal dolgozhatott együtt, csakúgy mint Az utolsó párbaj című filmjének készítésekor. Abban a filmben Matt Damon és Ben Affleck lesz a húzónév, de Adam Driver is főszerepet kapott a rendezőtől. Ridley Scott másik filmjéről Az utolsó párbaj előzetesének megjelenése kapcsán írtunk korábban.

Az Oscar-díj kapcsán az Ő neve is felmerülhet, hiszen eddig négy alkalommal volt már jelölt. Igaz, az arany szobrot még nem kapta meg, majd talán most…

Az Egyesült Államokban idén november 24-én kerül a mozikba a Gucci Ház (House of Gucci – Gyártó: MGM). Hogy nálunk mikor lesz látható? Amint megtudjuk, arról azonnal értesítünk benneteket.


Ha tetszett az írásom, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − három =

Scroll to top