Gringo (2018) amerikai akció vígjáték

Gringo 3

A Gringo egy ízig vérig akciódús vígjáték, melyben a kissé pipogya Harold (David Oyelowo) hihetetlen kalandokba keveredik, miután elrabolja a mexikói drogkartell. Az már a lenti előzetesből kiderül, hogy aki szereti a vicces akciófilmeket, annak kihagyhatatlan lesz a napjaink legfelkapottabb színészeivel forgatott Gringo.

Nézd meg a film adatlapja alatt a hivatalos filmelőzetest és a werkvideót!

Gringo adatlap, plakát

Gringo (2018) amerikai akció vígjáték plakát

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 110 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: akció, vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: Gringo
Forgatókönyv: Anthony Tambakis, Matthew Stone
Szereplők: David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Sharlto Copley, Marco Antonio Aguirre, Diego Cataño, Kenneth Choi

Rendezte: Nash Edgerton
Hazai mozipremier: 2018. március 22.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

A jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba.

De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik.

A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell túljárnia, miközben mindenki szív – így vagy úgy.


Az elismert rövidfilmes rendező, Nash Edgerton, aki számos Bob Dylan videóklipet is jegyez, ezúttal egy akciódús vígjátékkal rukkolt elő olyan sztárszínészekkel a főbb szerepekben, mint Joel Edgerton, Charlize Theron, Amanda Seyfried és Thandie Newton.

Jelenetfotók – képek

Gringo1

Gringo 2

Gringo (2018) amerikai akció vígjáték

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Szinkronizált előzetes

Ki ez a lúzer Mexikóban? – werk-videó

Harold egy kedves fickó, aki középvezetőként dolgozik egy gyógyszergyártó cégnél. A legújabb feladata révén óriási kalamajkába keveredik… A főszereplők beszélnek Harold karakteréről ebben a werk videóban.

Érdekességek – Hírek

A Kislexikon szerint a Gringo Dél és Közép-Amerika spanyol államaiban a bevándoroltak és általában a külföldiek gúnyneve.


Scroll to top