Quantcast

Grincs eredeti szinkronhangja Benedict Cumberbatch

Most akkor eredeti, vagy szinkronhang? A 2018-as Grincs egy animációs film, így alapból szinkronizálni kellett. Ki más lehetne a gonosz zöld manó hangja, mint Benedict Cumberbatch?

Grincs eredeti szinkronhangja Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch A Grincs New York-i bemutatóján

Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsönzi hangját a Grincsnek a legújabb animációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról.

Benedict Cumberbatch tud grincses lenni

„Fiatal koromban egy boltban dolgoztam, és karácsony előtt ugyanaz a pár dal ment, végtelenítve – meséli Cumberbatch a Stuff magazinnak. – Na akkor én is olyan idegállapotba kerültem, mint a Grincs karácsony előtt, és legszívesebben betiltottam volna az egészet. Egyébként nem utálom a karácsonyt, amolyan boldog, brit, cinikus állásponton vagyok vele kapcsolatban. A karácsonyban csak azt utálom, hogy a rengeteg műanyag csomagolás miatt szeméthegyek keletkeznek, ami elég nagy pazarlás pár vidám nap érdekében. Egyébként a volán mögött is tudok „grincses” lenni, ha berágok valakire. Akkor is kicsit „grincses” vagyok, ha régóta ettem és leesett a cukrom, meg ha éppen átrepültem az óceánt és halál fáradt meg ideges vagyok.

A színész arra a kérdésre, hogy ki a karácsonyi főgonosza, azonnal rávágta:

Nem a Grincs, hanem Hans Gruber a Drágán add az életed!-ből. Ez is tipikus karácsonyi film annak dacára, hogy a szereplők jelentős részét lelövi Bruce Willis. Alan Rickman zseniális a német ál-terrorista szerepében!

A hamarosan hozzánk is megérkező Grinch eddig 218 millió dolláros összbevételt ért el.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: UPI Media © Owen Hoffmann

Scroll to top