Gótikus thrillerrel versenyez Coppola

Indul az Arany Pálmáért Sofia Coppola új filmje.Ebben a cikkben Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst és
Ellen Fanning filmsztárokról olvashatnak.

Csábítás jelenetfotó

Oscart kapott már Sofia Coppola (az Elveszett jelentés forgatókönyvéért), és most kinéz neki egy Arany Pálma is, mert a bennfentesek szerint elég jól sikerült Csábítás című új filmje indul jövő hónapban a cannes-i fesztivál hivatalos versenyében. A film alapjául szolgáló regényből Don Siegel készített már filmet 1971-ben Clint Eastwooddal a főszerepben.

Most Colin Farrell alakítja a sebesült katonát, akit az amerikai polgárháború idején egy bentlakásos leányiskolában tartanak fogva. A nevelőnők és a növendékek élénk érdeklődés mutatnak a közelükben fellelhető egyetlen férfi iránt, amiből szenvedélyektől fűtött dráma bontakozik ki. Sőt, gótikus thriller, ahogyan az egyik tengerentúli kritikus forgalmaz.

Maga Sofia Coppola úgy nyilatkozott, régen vágyott már egy műfaji filmre, amely a misztikus Délen játszódik, és a férfi-nő viszonyt boncolgatja. A rendező azt is elárulta, olyan komor fordulatot csempészett a filmjébe, amely szembemegy minden várakozással. Azt is büszkén vállalja, hogy kimondottan női filmet készített. Farrell mellett olyan sztárok játszanak a Csábításban, mint Nicole Kidman, Kirsten Dunst és Ellen Fanning.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: © Focus Features

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top