Quantcast

A gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje

Az Annabelle 3. horrorfilm kapcsán került előtérbe a gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje. Ki gondolta volna, hogy egy ócska connecticuti családi ház egyszer olyan fontos lesz, hogy egy nagy hollywoodi premieren elkészítik a pincéjének pontos mását?

A Warren házaspár pincéje szörnyű titkokat rejt

Annabelle 3. premier: A gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje sajnos nem látszik...
A horror film főszereplői: Katie Sarife, Madison Iseman, Mckenna Grace, Patrick Wilson, Vera Farmiga. A gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje sajnos nem látszik a képen...

Azt a helyet, ahova az amytiville-i eset után híressé vált, de hosszú pályája során több mint 10 000 démonűzést elvégző házaspár a kalandjai során összegyűlt, szerintük gonosz szellemmel átitatott tárgyakat gyűjtötte – köztük a híres Annabelle-babát.

Mert Annabelle baba valóban létezett!

A szenteltvíz hatásos lehet a félelmetes tárgyak ellen

Csak egy baba. De nem akármilyen!
Csak egy baba. De nem akármilyen!

James Wan producer nem bíz semmit a véletlenre. A forgatáshoz szükséges díszletpincét a munka első napján megáldotta egy pap, majd amikor a vörös szőnyeg háttereként elkészült a premier dekoráció, oda is szenteltvizet kéretett. Így aztán a stáb lelki biztonságára felügyelő egyházi személy a szmokingos-nagyestélyis közönséggel együtt rémüldözhette végig a gálapremiert.

És úgy tűnik, nem ő volt az egyetlen, aki elhiszi, hogy ami a vásznon látható, az valóság.

– Egyedül én voltam a forgatáson, aki minden furcsa jelenségre gyakorlati megoldást keres – mondta a premieren a film egyik főszereplője, Patrick Wilson. – De hiába magyaráztam Vera Farmigá-nak meg a többieknek, hogy más forgatásokon is előfordul áramszünet, van, hogy egy színésznek elered az orra vére, és így tovább… azt hiszem, nem győztem meg őket.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − kilenc =

Scroll to top