A gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje

Az Annabelle 3. horrorfilm kapcsán került előtérbe a gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje. Ki gondolta volna, hogy egy ócska connecticuti családi ház egyszer olyan fontos lesz, hogy egy nagy hollywoodi premieren elkészítik a pincéjének pontos mását?

A Warren házaspár pincéje szörnyű titkokat rejt

Annabelle 3. premier: A gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje sajnos nem látszik...
A horror film főszereplői: Katie Sarife, Madison Iseman, Mckenna Grace, Patrick Wilson, Vera Farmiga. A gonosz szellemmel átitatott tárgyak pincéje sajnos nem látszik a képen...

Azt a helyet, ahova az amytiville-i eset után híressé vált, de hosszú pályája során több mint 10 000 démonűzést elvégző házaspár a kalandjai során összegyűlt, szerintük gonosz szellemmel átitatott tárgyakat gyűjtötte – köztük a híres Annabelle-babát.

Mert Annabelle baba valóban létezett!

A szenteltvíz hatásos lehet a félelmetes tárgyak ellen

Csak egy baba. De nem akármilyen!
Csak egy baba. De nem akármilyen!

James Wan producer nem bíz semmit a véletlenre. A forgatáshoz szükséges díszletpincét a munka első napján megáldotta egy pap, majd amikor a vörös szőnyeg háttereként elkészült a premier dekoráció, oda is szenteltvizet kéretett. Így aztán a stáb lelki biztonságára felügyelő egyházi személy a szmokingos-nagyestélyis közönséggel együtt rémüldözhette végig a gálapremiert.

És úgy tűnik, nem ő volt az egyetlen, aki elhiszi, hogy ami a vásznon látható, az valóság.

– Egyedül én voltam a forgatáson, aki minden furcsa jelenségre gyakorlati megoldást keres – mondta a premieren a film egyik főszereplője, Patrick Wilson. – De hiába magyaráztam Vera Farmigá-nak meg a többieknek, hogy más forgatásokon is előfordul áramszünet, van, hogy egy színésznek elered az orra vére, és így tovább… azt hiszem, nem győztem meg őket.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − hat =


Scroll to top