Godzilla Kong ellen

Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell…

Előzetes, szereplők, plakát, tartalom, mozipremier – Olvass tovább!

Godzilla Kong ellen

Godzilla Kong ellen (Godzilla vs. Kong)

amerikai Fantasy, Kalandfilm korhatár: 12 év

Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell találkozniuk, hogy összemérjék az erejüket. De ahol King Kong és Godzilla csatázik, ott senki más nincs biztonságban.

Hirdetés

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

A MonsterVerse egyre izgalmasabb fordulatokat vesz: a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya után az alkotók alaposan felturbózták az eddigieket, és összeeresztik a filmtörténet két legnagyobb legendájú, legfélelmetesebb szörnyét…


Godzilla Kong ellen plakát

Rendezte:
Adam Wingard

Szereplők:
Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Kyle Chandler, Jessica Henwick, Rebecca Hall.

Hazai mozipremier: 2021. május 20.
Magyarországon forgalmazza: InterCom
Gyártó: Legendary Entertainment, Warner Bros.
Gyártás éve: 2020

Godzilla Kong ellen filmelőzetes

A film időbelisége: öt évvel a Godzilla II – A szörnyek királya (2019), és 48 évvel a Kong: Koponya-sziget (2017) után játszódik, amelyre 1973-ban került sor.

Csaknem 60 évnek kellett eltelnie, hogy a két szörny ismét egy filmben szerepeljen. A King Kong vs. Godzilla (1963) után.!


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

20 − 16 =

Scroll to top