Quantcast

Gengszterzsaruk (2017) amerikai akció thriller

Bandákba verődve tartják rettegésben Los Angelest a bűnözők, akik ellen csak úgy lehet eredményes a rendőrség elit csapata, ha átvesz tőlük bizonyos módszereket. A Regulátorok nevű elit kommandó tagjai könyörtelenül harcolnak az igazságért.

Gengszterzsaruk

Plakát, adatlap

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 140 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Den of Thieves
Műfaj: akciófilm, thriller
Forgatókönyv: Christian Gudegast, Paul Scheuring
Szereplők: Gerard Butler, 50 Cent, Pablo Schreiber, Sonya Balmores, O’Shea Jackson Jr.

Rendezte: Christian Gudegast

Hazai filmpremier: 2018. január 18.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

A film rövid tartalma

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok” könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója.

Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és a még dörzsöltebb „jelvényes gengszterek” között, és senki sem válogat az eszközökben. Ám hamarosan ráébrednek, hogy még őket is átverte valaki, akire soha nem gyanakodtak volna…
 

Gerard Butler ezúttal egy kőkemény akció-thrillerrel tér vissza a mozikba a Támadás a Fehér Ház Ellen 2. forgatókönyvírójának legújabb filmjében. A látványos, feszült pillanatokkal teli akciófilmben a színész egy profi rendőri alakulat fejeként próbálja térdre kényszeríteni a dörzsölt bankrablókat.

Jelenetfotók – Képek

Gengszterzsaruk (2017) amerikai akció thriller 2

Gengszterzsaruk (2017) amerikai akció thriller 3

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Scroll to top